Arama sonuçlarınız

1. Latte

V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Eyvallah kardeşim. Konunu bulandırdım biraz ama kusura bakma. Diğer arkadaşlar da kusura bakmasın önemli bir mesaj sanıp da okudularsa ;))
  2. Latte

Hiç unutur muyum! Başarmanın verdiği heyecanı paylaşmıştık daha ne olsun. Tabi benim için sakin senin için yorucu olmuştu. Şimdi düşününce haklısın. Sen bile o kadar uğraşmak zorunda kaldığın zamanlar geçiriyorken ben kendi bildiklerime ağırlık vereyim. Zararım kendime olsun 😅
  3. Latte

lib.ne? 😂 Ben hiç anlamam o tip şeylerden işin doğrusu. Merak etmiyor da değilim ama onlara da kafa yorarsam zaten yorgun bedenim iyice dağılabilir o yüzden senin gençliğin ve tecrübenden yararlanmayı tercih ediyorum. Elbette senin buna fırsat vermenden kaynaklı 😅
  4. Latte

Bilgisayarda sorunsuz oldu telefonda da öyle olacaktır diye tahmin ediyorum çünkü sonra başka bir modlu versiyonunu denedim ama maalesef bilgisayarda dns, VPN/Proxy, adguard vs hiçbir şey açık olmamasına rağmen uygulama sürekli reklam engelleyici açık kapatın uyarısı verdi ve açamadım bir türlü...
  5. Latte

Android için Windows Alt Sistemi'ne kurdum. Hiç bana mısın demedi ;)) Ellerine sağlık @patr0n kardeşim.
  6. Latte

Tamamen bana ait bir inspiration ve Copilot işbirliği. Free License 😂
  7. Latte

Arka plandaki bilgisayar korsanları ve ön sırada sen. Kim kaptan demez ki artık 😂
  8. Latte

Kafiyesi kötü duruyordu 😂 Yine de seni kırar mıyım hiç!
  9. Latte

İşinin erbabı mübarek. Jack patr0n Sparrow.
  10. Latte

Teşekkürler. Maalesef son zamanlarda başka bir uygulama ve konu hakkında bu girişimler oldu. Gerçi onlar sert ve yakışıksız cümlelerle sonlandı. O yüzden sizin mesajınıza da biraz önyargılı baktım, kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
  11. Latte

Gençleri bilmem. Mesajda kasıt yoksa iyi niyet varsa siz öyle devam edersiniz zaten iyi de yapıyorsunuz. Ama herkes reklam ve diğer engellerle kullanmak istemeyebilir ve böyle bir seçenekleri de varsa kullanmak isteyebilir. Yani tamamen tercih meselesi, yargılayacak bir mevzu değil.
  12. Latte

Bazı uygulamalar ücretli alınmadıkça kullanılamaz ya da ücretli özellikleri kullanılamaz satın almazsanız ya da uygulama içerisinde VPN ile veya DNS değiştirerek kullanma yasakları olduğundan açılamazlar. Mod olayı da bunun gibi kısıtlamaları kaldırmak basitçe.
  13. Latte

Dört bucak kaçak yayın, modlu uygulama arıyoruz. Reklamlar evet sorun değil bir kere geliyorsa ama ona da katlanamayabiliyoruz çoğu zaman. Geliştirici de kazansın diye düşünüp reklamlar kalsın tıklar geçerim de diyebiliriz hayır istemiyorum DNS kullanırım ya da modlu bulmaya çalışırım da...

Geri