Arama sonuçlarınız

1. Ahmetli

Kodi omega nasıl kullanılır videosu geldi herşey bu konuda !

O eklenti kapanmıştır eski kodi Python 2 kodlama dili ile yazıldı yeni kodi OMEGA Python 3 çalışmaz daha önceden indirip kurduysan bile
  2. Ahmetli

Ayıptır söylemesi neden herkes kodi seyirtürk kısmına bakıyor
  3. Ahmetli

Kodi dexe reposunu öneren reize selamlar olsun tüm kodu eklentileri var burda saolasın
  4. Ahmetli

kodide bildiğim tek güzel repo
  5. Ahmetli

seyirtürk dışında eklentiler
  6. Ahmetli

Kodiye adam akıllı Pvr istemcisi eklentide bulayım sorun M3u dosyalarında değilmiş tamamen kullanılan M3u istemcisi programlar eklentiler sorunludur tivimate indirdim sorun çözüldü
  7. Ahmetli

Kodi forum sayfası var üye oldum ama hiç bakmadım dediniz ya buna ayrı konu başlığı lazım valla buna özel siteler var
  8. Ahmetli

Abi kodiyi masaüstü ortamı launcher gibi kullanıyor linux bu Chrome falanda kuruluyor denemedim ama benim amacım normal kodiyi libreelec gibi yapmak
  9. Ahmetli

Herkese o videoyu izletmek için and içtim diyorsun resmen Ahmetli ;)) Başkalarının konularını yine seyir türk konusuna çevirmekten başka bir işe yaramaz. Reiz soran insanlar çıkıyor plex ve jellyfin enby kullanmayı bilmiyorum daha zor onlar terminal falan kullanıyorsun bunda arayüzle...
  10. Ahmetli

Abi zaten PC de kodlama yaparken arayüz kodlamak zor yanı gitsinler her cihaza program derlemeye çalışacaklarına kodiye eklenti gelse iyi olur PC yi android TV hybrid Tv mıdır nedir ona dönüştürüyor M3u ekliyorsun simple TV PVR denen zımbırtı eklentiyle dizi flim TV izleniyor 2003den beri halen...
  11. Ahmetli

Hocam bu benim kodi programının kayıt hali eklentiler hazırlanıp aktif edip çalışması lazım olmuyorsa manuel videodaki bahsedilen eklentileri kurun yalandan 2 bişi düzenliyorsun oluyor böyle kodide maç eklentisi bilmiyorum ya birde PC de mecburiyetten kullanıyorum sparkle Tv gibi tivimate gibi...
  12. Ahmetli

Herkes seyir türk kapanırmı konusuna bakıyor kodi build videosu bu konuda ve şu Videoda
  13. Ahmetli

@dehakan7 amacım Kodi demand eklentisi gibi eklenti abi wizard şu yaptığımı direk yapıyor eklenti ama seyirtürk kurmak yerine italyan flim izleme eklentisi kuruyor https://forum.sinetech.tr/konu/kodi-demand-eklentisini-turkce-yapabilecek-varmi.1065/#post-10696
  14. Ahmetli

Seyirtürk Slyguy en tema ise Artic fuse 2
  15. Ahmetli

Başlangıçda eklentiler hazırlanıyor yazıyorsa olmuştur tema açılınca görünmüyorsa eklentiler klasöründe bu eklentiler devre dışı kalmış aktif etmek lazım olabilir mobil farklı çünkü
  16. Ahmetli

Kodi dersleri jurial munkey repo ve slyguy reposu depoları çok güzel kodi dexe indirirseniz tüm depolar mevcut türkçe olarak şimdilik seyirtürk deposu yani reposuuda çalışıyor türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız arayüz gözükmüyorsa ingilizce çalıştırma paramteresi ile başlatın Kodi ile ilgili...

Geri