Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kodiye adam akıllı Pvr istemcisi eklentide bulayım sorun M3u dosyalarında değilmiş tamamen kullanılan M3u istemcisi programlar eklentiler sorunludur tivimate indirdim sorun çözüldü
Herkese o videoyu izletmek için and içtim diyorsun resmen Ahmetli ;))
Başkalarının konularını yine seyir türk konusuna çevirmekten başka bir işe yaramaz.
Reiz soran insanlar çıkıyor plex ve jellyfin enby kullanmayı bilmiyorum daha zor onlar terminal falan kullanıyorsun bunda arayüzle...
Abi zaten PC de kodlama yaparken arayüz kodlamak zor yanı gitsinler her cihaza program derlemeye çalışacaklarına kodiye eklenti gelse iyi olur PC yi android TV hybrid Tv mıdır nedir ona dönüştürüyor M3u ekliyorsun simple TV PVR denen zımbırtı eklentiyle dizi flim TV izleniyor 2003den beri halen...
Hocam bu benim kodi programının kayıt hali eklentiler hazırlanıp aktif edip çalışması lazım olmuyorsa manuel videodaki bahsedilen eklentileri kurun yalandan 2 bişi düzenliyorsun oluyor böyle kodide maç eklentisi bilmiyorum ya birde PC de mecburiyetten kullanıyorum sparkle Tv gibi tivimate gibi...
@dehakan7 amacım Kodi demand eklentisi gibi eklenti abi wizard şu yaptığımı direk yapıyor eklenti ama seyirtürk kurmak yerine italyan flim izleme eklentisi kuruyor https://forum.sinetech.tr/konu/kodi-demand-eklentisini-turkce-yapabilecek-varmi.1065/#post-10696
Başlangıçda eklentiler hazırlanıyor yazıyorsa olmuştur tema açılınca görünmüyorsa eklentiler klasöründe bu eklentiler devre dışı kalmış aktif etmek lazım olabilir mobil farklı çünkü
Kodi dersleri jurial munkey repo ve slyguy reposu depoları çok güzel kodi dexe indirirseniz tüm depolar mevcut türkçe olarak şimdilik seyirtürk deposu yani reposuuda çalışıyor türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız arayüz gözükmüyorsa ingilizce çalıştırma paramteresi ile başlatın
Kodi ile ilgili...