Arama sonuçlarınız

1. R

inat-box-v14 Revize

Evet hocam nolur nolmaz öbürdünüde indireyim.
  2. R

inat-box-v14 Revize

Hocam çok sağolun gerçekten teşekkürler pro sürümü kurduğumda açıldı box nedendir bilmem açılmıyor beni derten kurtardınız tekrardan çok sağulun
  3. R

inat-box-v14 Revize

Hocam öncellikle verdiğiniz linkten chrome üzerinden indirmeyi denedim fakat inmedi 100 kb civarında eksik dosyalar indi onlar'da açılmıyordu zaten sonra drive üzerinden telefona indirdim tv ye attım inat tv indi fakat açılma ekranında kaldı hiç bir şekilde açılmadı nasıl indirebilirim hocam...
  4. R

inat-box-v14 Revize

Hocam gönderdiğiniz linkten indirecemde televizyona farklı bi tarayıcı indirsem ordan indirsem olurmu olursa tarayıcı öneriniz varmıdır jiosphere tarayıcısını indirmiştim fakat açılmamıştı.
  5. R

inat-box-v14 Revize

Valla hocam drive'dan indirdim box olanı televizyona kurdum ama açılmıyor telefon'da denediğimde ise gayet düzgün bir şekilde izleniyor aldığıma pişman oldum tv box'ı
  6. R

inat-box-v14 Revize

hocam telefona indirdim fakat send files to tv uygulamasından gönderirken hata alıyorum göndermiyor başka uygulama öneriniz varmıdır
  7. R

inat-box-v14 Revize

Hocam gönderdiğiniz linkten indiremedim bu telegram grubundan indirsem bi sorun çıkarmı dolandırıcımı yoksa kendi kanallarımı
  8. R

inat-box-v14 Revize

Arkadaşlar acil inat box nasıl indirebilirim drive dosyası inmiyor

Geri