Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takip edemedim ne oldu diye ama bu mesajımı hatırlıyorum, başka başka bağlantılar vermektense uygulama içi APK bağlantısına tıklayıp korsanın korsanından indirmesinler diyeydi 😅
Açılma ekranında kaldı derken Loader şeklinde mi kalıyor ekranda? Yani uygulama başlıyor ama içeriğe erişmeden direkt açılan ilk ekranda mı kalıyor?
Eğer öyleyse varsa VPN kapatın.
Reklam engellemek için bir uygulama varsa (virüs programı özelliği gibi) onu da kapatın çünkü muhtemelen reklamlar...
Android TV mi yoksa android TV box cihazı mı kullanıyorsunuz? Televizyona diye bahsettiğiniz için ikisi için farklı uygulamalar gerekiyor olabilir.
Sadece Browser adlı tarayıcıyı kullanıyorum ben ama cihazdan dosya indirmiyorum hiç. Telefon ya da bilgisayardan indirip cihaza gönderiyor ya da...
Kendi siteleri aşağıdaki. Şu anda çalışan APK'nin içinde yer alıyor adres.
İnat TV Apk İndir
Hem box hem pro sürümlerinin indirme linkleri var. İçerikler aynı kullanım farklı.
Kendi adreslerinden indirdiklerim hem telefon hem de android box'ta çalışıyor.
Hatta android tvlerde de çalışabileceği...
APK içerisinden girip Uygulama APK yazana tıklayınca @dehakan7 'nin verdiği link yerine sonu 186 değil 187 olarak gösteriyor. inattv187.link yani adresi.
Özel DNS olarak dns.adguard.com
Sayısal DNS olarak da
IPv4 için:
Birincil 94.140.14.14 ve İkincil 94.140.15.15
IPv6 için:
2a00:5a60::ad1:0ff
2a00:5a60::ad2:0ff