Arama sonuçlarınız

1. Ahmetli

Ulusal kanallar için M3u varmı?

Araştırdım sorun bizden kaynaklı değil ulusal özel kanallar sürekli yayın linki değiştiriyor bu nedenle bağlantı kesiliyor kamu malı TRT sorunsuz çalışıyor ayrıca 1 saat izleyip sonra donuyor siz pek izlemiyorsunuz galiba uzun süre Tv youtubeda falan takılıyorsunuz sabah akşam izleyin kanalları...
  2. Ahmetli

Ben yapamıyordum zaten kodlamacı azerbeycanlı kardeşim saolsun yardım ediyor
  3. Ahmetli

Tamam ama hepsi aynı hls sunucu adresi donuyor kasıyor mesela görüntü bozuluyor yayın gidip geliyor M3u cheker da işe yaramıyor hiç göstermeyen kanalları eliyor o %5 sinyal alan kanallarıda listeden çıkartsa keşke her 3 dk da bir donuyor sonra her 20 saniyede bir kopukluk başlıyor
  4. Ahmetli

Gecikme ayarlarını falan kurcalayacaksınız ilerleyen dönemde yine randıman vermicek kanallar felç geçirefek free ip TV kullanmak istemeyecek ve ücretli olanlarada 1200 TL vermek istemicekesiniz sonra türksatı arayıp hls sunucu kurmasını isticeksiniz türksat heryerde programını kırık halini...
  5. Ahmetli

Sparkle ip TV indirin hocam basit local send ile bir M3u dosyasını atın mi box a işte sonra sparkle Tv içine girin oynatma listesi seçin diyor o M3u yu ekle izle antensiz televizyon
  6. Ahmetli

Bakayım hocam saolun valla
  7. Ahmetli

Hayat ip TV yada kekik akademi ip TV 5 6 ay idare etti şuan free diye çıkan googledakk tüm listeler hayat ip TV vod eklemeyi biliyorum listelere istediğim her siteyi M3u yapabilirim ama ne gerek var cloudstream var fakat asıl mevzu canlı yayınlar ulusal kanallar izlenemiyor yeter artık ücretsiz...
  8. Ahmetli

Dostlarım abilerim şahsi anten takmak yasak zaten arka cephe çekmez anten ne apartmanın anteninden nedem3u listesinden artık ulusal kanal izlemek hayal bu nedenden dolayı M3u tester denemekden sıkıldım patron M3u listesi baya güzel fakat donuyor izleyemedikden sonra anlamı yoktur
  9. Ahmetli

Apartmanın Merkezi antenide muhteşem değil ama artık hiç bir ulusal kanal izlenemez hale geldi
  10. Ahmetli

Donmayan kasmayan ailecek izleyeceğimiz ücretsiz hls varmı

Geri