Arama sonuçlarınız

1. Latte

Hdmi 2.0 monitörden hdmi 2.1 girişli laptopdan 180 hz alır mıyım

Rica ederim, iyi eğlenceler.
  2. Latte

Evet bu tamam demektir. Harici grafik kartı ekranında bu yenileme hızını gösteriyorsa 1080p çözünürlükte monitör anlatıldığı gibi çalışabilecek demektir. Aksi durumda zaten 180 Hz göstermezdi. Konuştuğumuz gibi de 2.0 180 Hz almaya yetmiş laptop donanımınızın da sayesinde. Güle güle kullanın...
  3. Latte

Ekranları seçerken harici grafik kartı üzerinden yani Rtx 4050 olanı gösteriyorsa çözünürlük seçme ekranında, 1920x1080 iken 180 Hz gördüğünüzde tamam demektir.
  4. Latte

Katılıyorum. Yine de şöyle detay vermezler genelde biliyorsunuz ki; Ekran kartı chip seti ... olan modellerde, HDMI versiyonu ... olan modellerde, Kullanılan HDMI kablo .... olan türlerde Alınabilecek maksimum yenileme hızı ... ... çözünürlükte olacaktır. Yani sen sistemini tanı...
  5. Latte

Eski yani 2018 gibi bir tarihte aldığımı hatırladığım kablo ile denedim. Powermaster HDMI standart kablo 18939 diye geçiyor adı ve modeli. HDMI 1.3 olma ihtimali çok yüksek çünkü benim laptopumun da HDMI versiyonu 2.1 ve maalesef bağlandığımda 60 Hz destekliyor diye gösterdi 1920x1080 piksel...
  6. Latte

Bende de Acer nitro 5 144hz rtx 3060 laptop var. İçerde 165hz diye hatırladığım bir 2k monitör var. Bakayım müsait ise ve evde HDMI kablo bulursam bir deneyeyim ne sonuç alacağımı.
  7. Latte

Kendi ekranı da 165hz. Ayrıca yanlış okumadıysam kullanım kılavuzunda 2 adet type c gösteriyor. Bunlardan birisi thunderbolt destekli. Onunla da harici monitöre bağlanabilirsiniz. Yeterki uygun kablo olsun. Özetle ve genel olarak HDMI 2.1 destekli rtx4050 ekran kartı da var. Zaten bağlanınca...
  8. Latte

1080p kullandığınız sürece endişe etmenize gerek yok bence. Tabi laptopunuzun ekran kartı ve HDMI versiyonunu bilmiyorum. Eğer 2.0'dan düşükse laptop HDMI versiyonu o zaman 120hz'den fazla alamayabilirsiniz ama 2.0 ise o zaman 180 için zor olmamalı. Dizüstü bilgisayarınızın tam marka modelini...
  9. Latte

Her ne kadar yorumlarda HDMI ile 120Hz aldığını söyleyenler varsa da Monitör klavuzuna da baktım. Klavuz HDMI portları için 2.0b standartlarında diyor. Yani bu durumda alacağınız yenilenme hızı görüntü ayarlarınıza göre değişir. 1920x1080 kullandığınız sürece HDMI ile 240Hz'e kadar...

Geri