Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Bu konudaki ilk mesajda (@LAperdesi 'nin konudaki ilk mesajı aynı zamanda) Link yazan bir bağlantı adresi var altında da rar şifresi yazıyor.
Oradan indirip kullandığım uygulamayı bu resimlerini paylaştığım. Ayrıca başka bir yerden indirip kullanarak paylaşmamıştım yani...
@LAperdesi 'nin paylaştığı bağlantıdaki eklenti bu.
VPN açık değil sadece adguard DNS adresi ekli.
Açarken de kullanırken de hata vermedi.
Kanalları da direkt açtı ve bağlantı hatası vermedi hiç.
Superonline fiber kullanarak denedim.
Benim a/t/a/r/k/e/n kelimemi sansürlediği gibi bir durum.
Bu arada uygulama ve tv box konusunda;
Daha önceki mesajlarımdan birinde belirtmiştim. Mi Stick 4k'ya kurdum gayet de güzel çalışıyor. Fakat mobil uygulama olduğu için box arayüzünde bulmak için sistem uygulamalarına girmek ve oradan...
Anladım.
Fakat eklemeyi unuttuğum bir durum da mobil uygulama olması. Bu yüzden android box arayüzü desteklemiyorsa ana ekranda veya direkt uygulamalar arasında görünmüyor. Sistem uygulamaları altında bulunabiliyor.
O yüzden olur da Projectivy Launcher gibi bir başlatıcı kullanılmıyorsa...
@Laperdesi şu anda maç saati olduğu için m3u listeleri ve uygulamalara bakıyordum tek tek.
Normal olarak geriden geliyor olmasına rağmen görüntü kalitesi ve akışın rahatlığı çok iyi gerçekten de. Bir an bile donma takılma olmadı şimdiye kadar.
Tek kafa karıştıran kısım ilk açıldığında film...