Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Laperdesi Saygısızlık böyle olur. Yazı okuyamıyor, okuduğunu anlamıyor, forumda takılıyor. Bu kadar yetersiz melekelerle burada takılması bir tercih. Buna yapılacak birşey yok. Uzun yazı okuyamıyorum dedi diye tek cümle ile önerisinin çöp olduğunu yazıyorum, bu seferde anlamıyor. Bunda da bir...
Uzun yazı okuyamıyorum diyorsun. Kısa yazıyorum, kısa yazıyı anlamıyorsun. Sonra senin gibilere zamanım yok diyorsun. Senin çok ciddi sıkıntıların var.
Y kuşağıyım. Buraya kısa mesajımda ücretli Vpn denedim yazmışım onuda okumamışsınız.
Uzun yazının özeti verdiğiniz bu verdiğiniz tavsiye çöp. Uzun yazarak kibarlık etmişim pardon.
Her yerde o iş öyle olmuyor arkadaşım. Bulunduğum yere 30 yıl önce sadece Superonline yatırım yapıp, altyapı yapmış. Şuan şehrin en gözde ve pahalı semti. Superonline'ı bir ara bırakmaya çalıştım. Türk Telekom'da o zaman Devletteydi. Türk Telekom ile Süperonline'ın aralarında sözlü olan iyi...
Şimdi siz söyleyince box'a proton vpn kurdum. Ama yine "one or more items failed to play. Check the log for more information about this message" hatası aldım. Galiba vpn ile ilgili değil. Sorun başka bir yerde ama çözemedim. Bu program'a daha fazla uğraşmayacağım çünkü çok uğraştım.
Tulsa King bu başlığı açtıktan sonra hem pc'ye hemde android box'a yükledim.
Yüklemesi kolay ama çalıştırmak zor. Bu programı yüklerken edindiğim tecrübeye göre.
Tulsa King'in paylaştığı şekilde programı yükledikten sonra;
Siyah ekran alıyorsanız vpn'iniz yavaş.
"Check the log for information"...