Arama sonuçlarınız

1. A

Android TV, Box da Hangi Uygulamaları

Bir sayfa geri giderseniz görürsünüz sorunuzun cevabı orada.
  2. A

sinewix ugulamasi var play storede o da guzel. www.sinewix.com
  3. A

Merhaba arkadaşlar. Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu yada ücretli. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium...
  4. A

CloudStream yüklemeyi anlatıyorum! TV ve telefonda Türkiye dahil nerdeyse tüm dünyada bulunan film sitelerinden tutun canlı yayın kanallarına kadar binlerce içerik barındıran, bir çeşit bulut olan CloudStream programını android TV ve telefonunuza nasıl kuracağınızı anlatıyorum. Tek tek dikkatle...
  5. A

Buna ugraşmayın Türkiyeden olmuyor vpn kullanmanız gerek en güzeli mega depo bunu yazınca hepsi geliyor.
  6. A

Merhaba arkadaşlar. Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium vereyim...
  7. A

İstediğiniz kadar depo ekleyebilirsiniz açıklaması silmek yok.
  8. A

Şifre İndirdiğiniz yerde yazıyor 12345
  9. A

Bahsettiğim puhu TV burada puhutv v2.9.3 (No ADS for Android TV) Afiyet olsun
  10. A

Evet google'dan indirebilirsiniz
  11. A

Merhaba film sever arkadaşlar. Android TV, Box, telefon vb. cihazlarda film/dizileri vs. hangi uygulamalardan izliyorsunuz. Kim ne uygulama veya platform kullanıyorsa yazsın. Maksat herkes birbirinden yeni uygulamalar öğrensin. Bu sayede film severler yeni şeyler keşfetmiş olur. Ayrıca Android...

Geri