Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu yada ücretli. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium...
CloudStream yüklemeyi anlatıyorum!
TV ve telefonda Türkiye dahil nerdeyse tüm dünyada bulunan film sitelerinden tutun canlı yayın kanallarına kadar binlerce içerik barındıran, bir çeşit bulut olan CloudStream programını android TV ve telefonunuza nasıl kuracağınızı anlatıyorum. Tek tek dikkatle...
Merhaba arkadaşlar.
Youtube'de film/video izleyen çoğu insan, Google Play Markette, Youtube alternatifi film/video izleme ugulamalarının olmamasından şikayetçi. Olanlarda zaten hep reklam dolu. Bir film izleyeceksiniz ama zırt pırt reklam çıkar. Bana para ver sana reklamsız premium vereyim...
Merhaba film sever arkadaşlar.
Android TV, Box, telefon vb. cihazlarda film/dizileri vs. hangi uygulamalardan izliyorsunuz. Kim ne uygulama veya platform kullanıyorsa yazsın. Maksat herkes birbirinden yeni uygulamalar öğrensin. Bu sayede film severler yeni şeyler keşfetmiş olur.
Ayrıca Android...