Arama sonuçlarınız

1. G

Ultimate IPTV Playlist Loader full v2.60

sizin için ücretli sürümü kaldırıp bunu kurdum hiçbir sorun olmadan anında açıldı arkadaşlar.botech cihaz da.demekki sadece box larda çalışıyor.
  2. G

117 defa indirilmiş ilk defa açılmıyor diyen sizsiniz tekrar indirin hatalı inmiş olabilir.mutlaka çalışması lazım box da
  3. G

dün aldım bende bedava sayılırmış fiyatı..ayarlar çok güzel tivimate kaldırdım hemen.
  4. G

aldım dün akşam 170 tl ..5 cihaza kadar sınırsız kullanım.çok iyi bir oynatıcıymış.müthiş özelleştirmeler var.tivimate yıllık 150 tl bunu almak daha mantıklı
  5. G

yok kardeş tivimate var ücretli benim de bu çok güzelmiş yedekleme varsa hemen alacağım onu araştırıyorum.
  6. G

son soru sorayım yedekleme varmı ayarları tivimate gibi bulamadım ben.ücretlide varmıdır.
  7. G

neler değişik ücretlide kısa yazarmısın,ücreti 170 tl yıllıkmı yoksa devamlımı
  8. G

diğer iptv oynatıcıları içinde en mükemmel olanı buymuş bence arkadaşlar.hiç düşünmeden tvbox a kurun pişman olmazsınız.bir tane buldum ful olanını kanal listeside oynarken açılıyor.v2.60 sürümdür sadece box larda çalışıyor...

Geri