Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@durancark
https://streamable.com/w9919m
Cep telefonumdan Ekran Kaydı alarak masaüstü görünümde açtım OneDrive'ı. 01:15 süresi yani kısa ama ne yapılacaksa onu göstermek için.
Baştan sona videoyu anlatayım:
Onedrive adresime girip sizden alıp kendi alanıma yüklediğim dosyayı seçiyorum ve...
Rica ederim. Kendi OneDrive adresinizde bulunan dosyayı anlattığım şekilde paylaştırarak URL adresi elde edebilirseniz eğer sizin adınıza çok daha kolay olur ilerde.
Olursa eğer video kaydı alıp yaparım işlemleri belki o şekilde daha net olur sizin için.
Yine farklı yapmışsınız o yüzden sizin linki çeviremiyorum ama ben linkten dosyayı indirip kendi açtığım OneDrive adresine yükledim ve size anlattığım şekilde kullanılabilir bir link haline getirdim.
Bu aşağıdaki link sizin listenizin benin OneDrive adresime yüklediğim ve uygulamada...
Cep telefonu ve tarayıcı üzerinden ekran fotoğrafları hazırladım. Masaüstü için daha kolay çünkü direkt dosya yanında share butonu göreceksiniz aşağıdakileri yaparken.
Görsel 1: Yüklenen Dosyayı Görme
Görsel 2: Paylaşılacak dosya için Paylaş (Share) butonuna tıklama.
Görsel 3: Share...
Bu linkler normalde tıklayınca da sorun oluştu diyor. Paylaş ve sonrası için de sizin için birkaç görsel oluştururum o zaman anlarız aradaki farkı ve sizde neden olmadığını.
Birkaç saat sonra ancak olur o da çünkü dışarı çıkmam gerekiyor birazdan.
Şimdilik iyi günler 🖐️
Başlık ve İçerik Güncellemesi
Başlık düzenlenip OneDrive ile de kullanma yöntemini anlattığım bir üst mesajımın bağlantı adresi konunun ilk mesajına eklenmiştir.
İlk mesajdan okumaya başlayanlar hem Google Drive hem de OneDrive ile kullanma yöntemine bakabilirler.
Geç oldu kusura bakmayın ama bir yolunu buldum.
Yeni bir Outlook hesabı açtım bunu denemek için ;)
Öncelikle @Memetcandal 'ın listesini bilgisayara indirip daha sonra açtığım hesap üzerinden OneDrive'a giriş yaptım ve iptvsevenler.m3u dosyasını upload ettim.
Daha sonra yüklenen dosyanın...
Lütfen konunun amacı dışında mesaj yazmayın.
Zaman zaman ben de yapıyorum farkındayım ama bundan kurtulmamız gerekiyor. "Öğretici" ya da "Bilgilendirici" amaçlı açılan konulara sadece onlarla ilgili mesaj atmamız gerekiyor hep beraber.
Bu mesajınız için ise özel mesaj ile sorabilir ya da...
Rica ederim. İşinize yaramasına sevindim.
Teşekkürler.
Evet, amaç tam da buydu. Kullanabilmek için direkt bağlantı adresi gerektiği için söylediğiniz gibi ücretli/ücretsiz hosting gerekiyordu ve Google Drive ile yapabilmenin avantajını kullanmak 👈
Rica ederim, teşekkürler. Elbette...
Arkadaşlar merhaba.
Forumdaki bir soru üzerine başkaları da bunu ücretsiz ve kolay yoldan yapmak istiyorsa diye sizlere dosya olarak elinizde bulunan ama dosya olarak değil kendi Google Drive adresinize yükleyerek URL adresi şeklinde kullanabileceğiniz yöntemi anlatacağım.
Öncelikle...