Sorgu için arama sonuçları: ulusal kanallar

1. nurxc

Ulusal kanallar belgesel vod m3u

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...çalışan kanalları toparladım.patron uzun muhalefet iptv vs.....illegal yayın yoktur benim baktığım kadarıyla.televizio yada m3u iptv izleyebilirsiniz... İndir M3U IPTV (Premium) apk
  2. H

GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Hangi kanal? Ulusal yayınlarda birden fazla kaynak var. Normalde çalışması lazım benim ekstradan yapabileceğim bir şey görünmüyor şuan. İyi seyirler.
  3. newceri

Ulusal kanallar neden sürekli donuyor acaba
  4. R

Ulusal Kanallar m3u

45 günlük Ulusal Kanallar
  5. B

Sizce hangi dijital platform daha karlı?

Tv plus alana kadar gidin amazon prime alın 70TL kargolar, prime avantajları... Veya en kötü tivibu falan Turkce* nerde ucuza iş yapmışki tv+ da yapsın en pahalı operatör den birşey ummak, beklemek de ne bilim çok komik yani her şeyi pahalı yapmayın o kadar da düşmeyin 😂😃
  6. H

Hep 129 değil burda yazana göre. Haaa bunada kod satıyorlar o ayrı. :)) burdakinin üçte birine kod bulmuşluğum var :)
  7. O

Tv plus hem dizi film çeşitliliği var ayrıca hbo max içerikleri de eklendi hem de Ulusal kanallar, şifreli sinema- belgesel kanalları ve ayrıca ssport 1 - 2 tabii spor u aylık 129 tl ye izleyebiliyon ayrıca diğer platformlar gibi reklamlı değil reklamsız şekilde bence tv plus diğerlerine göre...
  8. O

Merhaba evet o m3u ile denedim elle yazdım.
  9. H

İyi seyirler. İyi seyirler. İlk mesajdaki m3u Ile mi denediniz? Çalışmayan ulusal kanallar düzeltildi.
  10. E

Kendinize Ait Ulusal Kanallar ( 2 Yıl Süreli )

bence sen bosuna paylasmissin ozaman burdaki arkadaslarimiz senin uygulamayla mac sifreyle paylasmis oldugun arkadaslarimiz googel amcaya iptv m3u türk yazsinlar karsilarina bollca iptvler cikiyor 480 p degil 720 p 1080 p görüntülü yayinlar paneller neyse herkes kendisi billir ne izleyecegini...
  11. tekkan

Kendinize Ait Ulusal Kanallar ( 2 Yıl Süreli )

...aptal mıyız biz.? Forumda aylardır bu yayınların yasak olduğu konuşulmuyor mu da, siz böyle bir beklentiye giriyorsunuz. Konu başlığında '' Ulusal kanallar'' yazıyor, ilk mesajda '' İllegal yayınlar yoktur '' diye not düştük. Film demedik, mor demedik, sarı demedik. Bir gram yazı okuduğunuz yok.
  12. U

EPG Eklendi | UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Şu an bi eksiklik gözükmüyor. Ne zaman hangi cihazdan denk geldiniz?
  13. E

Selam, Ulusal Kanallar da eksiklik mi var, ben mi bulamadim örnek TRT 1, KANAL D vs
  14. imajmyker50

Online iptv

Emeğine sağlık ben m3u link denedim hata verdi
  15. B

Doğrudur YouTube değil de github master listesinde görmüştüm, canlı yayın anına gelmişim demek 🙂
  16. U

Bahsettiğin youtubedaki https://www.youtube.com/@noktatvcomizle bu kanal ise yayınları 7/24 değil maalesef. Başka bir kanal ise kaynak atarsan bakayım. Daha önce şurada açıklamıştım. Konu sağlam bir yapı kurmak şu an kurduğum yapıları beğenmiyorum :) Herhangi bir zaman vermeyeceğim sonra vakit...
  17. diziproo

Online iptv

Türkiye’nin En Temiz & Hızlı IPTV Yayın Merkezi ⚡ Gerçek zamanlı, donmasız ve kesintisiz yayın deneyimi. 🇹🇷 Ulusal kanallar, haber akışı, belgesel, spor ve özel premium içerikler tek noktada. 🔒 Cloudflare korumalı güvenli yayın — linkleriniz asla görünmez. 🚀 Reklamsız, hafif, mobil...
  18. B

M3u8 listesi

Kardeşim benim bir sorum var filmleri alıyorum png yi de alıyorum ama filmin konusunun nasıl alınıyor onu yapamıyorum teşekkürler

Geri