Sorgu için arama sonuçları: ulusal kanallar

1. katre58

Ulusal kanallar

Ulusal Kanal linkleri olan var mı
  2. E

📢YouTube 🟢 Kanalları ✅ M3U🟩

Sizler İçin Youtube Üzerinden Canlı Yayın Yapan Ulusal Yayınları İzleyebimeniz Kolaylık Sağlayan Kanal Listesi Yaptım. Kanallar PC Üzerinden ve Android Tabanlı Cihazlarınızdan Sorunsuz Şekilde İzlenebilmektedir. Canlı Yayınlar Kanal ID 'si Üzerinden Açılmaktadır. Youtube Üzeri Başka Çalışan...
  3. Kargo1975

GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Televizio"da Xtream Olarak Ekleyin Dns=GoldVOD — Free IPTV Username=hpgdisco Password=123456 An İtibariyle Toplamda 138 Kanal Görünüyor. 119 Ulusal 16 Haber 3 Spor Tektük Çalışmayan Kanallar Var,Onlarda Düzeltilebilir. Yayınlarda Donma Kasma Yok,1920x1080p 50 fps Yayınlarda Dahil. Bence Çok İyi...
  4. myway

myway06 m3u Listesi

m3u listesinde güncelleme yapılmışdır ulusal kanallar tekrardan aktif hale getirilmişdir iyi seyirler
  5. neocan

TVHeryerde Kanalları M3U

Siz becerememişsiniz. Normalde m3u ile işim olmaz, sırf buradaki karalamaları görünce televizo yükledim, 1-2 kanal hariç çoğu çalışıyor
  6. Kargo1975

TVHeryerde Kanalları M3U

@talha13 Kardeşim Eline Koluna Sağlık Böyle Güzel Bir Listeyi Paylaştığınız İçin Teşekkur Ederim Televizio"ya Ekledim Ulusal Yayınların Coğu Açılıyor. Bazı Açılmayan Kanallar Var Duzeltilebilir Sanırım Genel Olarak Liste Guzel Faydalı Bir Paylaşım Olmuş Elinize Sağlık.Saygılarımla.
  7. A

TVHeryerde Kanalları M3U

Emeğine sağlık, iyi bir çalışma olmuş. Biraz eksiklikler var. Bunlar: 1-)Kanalların siniflandirilmamasi( haber, ulusal, yerel, sinema... gibi). 2-) Epg verileri yok. Olsa daha konforlu olurdu. 3-)Sinema kanallari çalışmadı. Olsun güncellenir yapılır. 4-)Kanallar biraz geç açılıyor. Cok öyle bir...
  8. O

TVHeryerde Kanalları M3U

Usta televizo uygulamadan çalışmıyor kanalların yüzde90 i ulusal kanallar çat pat çalışıyor
  9. O

TVHeryerde Kanalları M3U

Ulusal kanallar aktif sin**olanlar hariç
  10. F

Ulusal Kanallar+Filmler (Web+m3u)

Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık hocam

Geri