Sorgu için arama sonuçları: ulusal kanallar

1. atakan1983

Trt ve ulusal kanalları izle

eline emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş ayrıca @koprulu ustaya da teşekkürler
  2. theperfectstrom

📢YouTube 🟢 Kanalları ✅ M3U🟩

Emeğine sağlık,güzel çalışma.
  3. tıngırmıngır

Teşekkürler, televizo da liste gelmedi. Bilginize.
  4. UmitM0d

Merhaba dostlar basit ama işinize yarayacak bir ulusal listeyle karşınızdayım. Hem pc hem box hem de telefonlarınızda rahatça izleyebileceğiniz bir sistem geliştirdim. Url linklerini alıp kendi m3u listenizde kullanabilirsiniz. Kanallar gün geçtikçe talep üzerine artabilir düzenlenebilir. Kanal...
  5. alikoo

usta eline sağlık çok güzel olmuş liste. Bir önerim var mümkünse dizi film yayınları peşpeşe diğer tv kanalları da aynı şekilde arka arkaya olabilir mi acaba?
  6. katre58

Malesef ben çalıştıramadım
  7. M

Ulusal kanalların m3u8 ler istek

...tvg-logo="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/TRT_1_logo_%282012-2021%29.png" group-title="🇹🇷 TR ULUSAL KANALLAR 🇹🇷",TRT 1 http://89.187.191.41/TRT-1-HD-TR/video.m3u8 #EXTINF:-1 tvg-name="TRT 2" tvg-id="a347cfc6-1fa4-4a6d-9500-3742ce51fedf" tvg-logo="" group-title="🇹🇷 TR...
  8. tekkan

...o konular altında eksiği varsa söyleyin, yoksa teşekkür edin. Hem bir faydanız olur, hem de insanların şevkini kırmamış olursunuz. Dediğiniz gibi derdiniz sadece ulusal kanallar ise, size tavsiyem eve bir çanak bağlatın izleyin. 2-3 gün sonra çalışmayan listeler için burada vaktinizi harcamayın.
  9. canguneel

Aşağıdaki ulusal kanallar için tokensiz m3u8 arıyorum. TRT1 Show TV TV8 teve2 DMAX TLC
  10. I

Canlı Tv Uygulama Önerisi

Sadece tv kanalları yeterliyse, GooglePlay'den Tivimate indirmeniz ve bir m3u listesi eklemeniz yeter diye düşünüyorum. Çünkü Tivimate'de kumandanın yukarı/aşağı vs. tuşlarıyla, televizyon misali kolayca kanal değiştirebiliyorsunuz. Babanız için çok karmaşık olmaması açısından bunu öneriyorum...
  11. Adnan K.

İltifat için teşekkürler :) Sinetech Drive İndirme Linki Alternatif İndirme Linki Telegram Adresimiz
  12. Star

hâlâ duruyor telefonumda güzel uygulama cidden
  13. tekkan

Buraya bir göz atın. Ulusal Kanallar için Uygulama
  14. DiziVix

Bizim Uygulama var ama şuan TV için geçerli sürüm yok 1 ay içinde gelecek . Sadece TV için değil aynı zaman da Film & Dizi de mevcuttur. Android cihaza kurulum için.
  15. T

Merhaba arkadaşlar Canlı TV için program var mı, öneri yapabileceğinizi, yaşlı babama Android tv aldım ama uygulama bulamadım. Tavsiyeleriniz varmı sadece ulusal kanallar olsa yine yeterli, teşekkür ederim şimdiden.
  16. Kargo1975

Tekrardan Eline Sağlık @erencan84 Kardeşim. Saol. Ott Navigator İle Denedim.45 Kanal Gorunuyor Listede Sadece Arabesk Tuneli,7/24 Kanalı Calısmadı,44 Kanal Duzgun Sekilde Calısıyor. Mümkünse;7/24 Antik Mısır Piramitler,Canlı Yayınınıda,Ekleyebilirseniz,Makbule Gecer.Saolun.

Geri