Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm kanallar sekmesinden bahsediyorum ordan izliyorum orda oluyor. Tv8den sonra bir spor kanalı geliyor szc gibi bazı haber kanalları çok ilerde kalıyor aralara spor giriyor düzeltmek mümkünse çok iyi olur :)
...düzelmiş olabilir.
Filmlerde ki resim sorunundan haberim vardı ama dizilerds bir sorun görünmüyor halen.
Teşekkürler iyi seyirler.
Ulusalkanallarda spor kanalları yok, spor kategorisinde sadece spor kanalları var nasıl arada çıkıyor acaba? Spor seçeneklerini müsait olunca çoğaltırım.
Bu...
Bir öneride bulunmak istiyorum kanalların sıralamasını düzeltebilir misiniz ? Kanalları zaplayarak geçiyorum ilk kanallarulusalkanallar ama arada spor kanalı giriyor sevdiğimiz bir spor kanalı ama akışı bozuyor. Ulusal > haber> belgesel> spor şeklinde kanalları sıralamanız mümkün mü? Hatta...
Selam dostlar uzun zamandır foruma girmiyorum buralar epey değişmiş, yazdıklarım silinmiş falan neyse...
Bugün size kendi yaptığım sayfadan bahsedeyim daha yeni ama işlevsel olduğunu düşünüyorum. hızlıca m3u dosyanızda olan kanalları düzenleyebildiğiniz, silebildiğiniz, yada o anda bir yada...