Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel IPTV Listesi (500+ Kanal)
Kategorili • Limit Yok • Cihaz Sınırı Yok • 7/24 Yayın
🎁 1. Giriş – Bu Liste Nedir?
Bu konu altında, yalnızca ******.com üyelerine özel olarak hazırlanan, tamamı kategorili ve toplamda 506 kanallı bir IPTV M3U listesini paylaşıyorum.
• İzleyici sınırı yok
•...
...onay verildi tşk ederim gayet güzel akıcı play er seçeneği de var bir kaç kanal baktım reklam engelleyici dns de aktif ettim beğendim gayet akıcı güzel görünüyor emeğine sağlık arkadaşını beklemedim fazlası geldi radyo belgesel kanallar haber Ve ulusalkanallar geniş içerik şahsen beğendim
tkgs otomatik olarak ulusalkanallar arasına koyuyor hatta standart uydu listesinde 6. sırada çıkıyor büyük yerlerden torpilli olunca böyle oluyor. ulusalkanallar ne yapıyorsa aynısını yapmaya çalışıyor orjinal bir içerikleri yok sadece sahibinin sesi programları var bildiğim kadarıyla
Sevgili düzenleyici arkadaşlar bu kanal ulusal bir kanal değildir Ankara kanalıdır, yerel kanallar içinde gösterirsek daha güzel olacak diye düşünüyorum, katılırsınız katılmasınız bilemem tabi.
(Edit: Başlık ve giriş yanlış anlaşılma üzerine değiştirildi)