Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece mobil playerlerde çalışmaktadır, 3 günlük epg verisi bulunmaktadır, xml formatındadır .
Her gün Türkiye saati ile gece 01:00'da güncellenmektedir.
Epg Url
https://goldvod.org/xmltv.php?username=hpgdisco&password=123456
Kanal listesi ve epg channel id bilgileri;
• FilmScreen —...
...🔗 Playlist Linki
📺 Toplam Kanal Sayıları
Toplam Kanal:
393
Haber:
24
Müzik:
19
Spor:
15
📂 Kategori Listesi
UlusalKanallar: 12
Ulusal – Yurt Dışı: 10
Haber: 24
Müzik: 19
Spor: 15
Eğlence: 17
Belgesel: 8
Çocuk: 9
Ekonomi: 5
Yerel ve Diğer: 274+
📌 Özellikler
Liste...
ben yurtdisinda yasayan biriyim digitürk yillik 99 euro verdim paket icinde ulusalkanallar + futbol kanal mevcuttur. ücret tek seferde pesin ödemeli basvuruda kullandigin bir mail verirsin 10 dakika icinde gerekli kisisel bilgilerin mail ile gelir. digitürk eklentisini kurarsin sana verilen...
Bu arada IPTV pro google play linkinide paylaşımı yaparsanız yanlış palyer yüklenmesin malum play store de birbirine benzeyen aynı isimlerde birçok player var. linki paylaşarak tavsiye ettiğiniz IPTV pro uygulamayı diğer arkadaşlarda kullansınlar teşekkür ederiz.
Arkadaşlar özellikle ulusal 4K kanallar ile test leri yaptım ki veri akışı yüksek olduğu için en iyi player şu an gördüğüm kadarı ile IPTV pro inanın 2 gün ayırdım bu iş için.Bir çok siteden bir sürü player bulup hepsini denedim ve en stabil IPTV pro olarak gördüm
elinize,emeğinize sağlık bende oldu bazı kanallar açmıyor ama olsun zaten genel ulusalkanallar olmasıda yetiyor bizim anten sıkıntılı sürekli sinyal sorunu var
Selamlar arkadaşlar.
Elimde bulunan tv box cihazda yerleşik olarak gelen bu uygulama, diğer cihazlarda da çalışacak hale getirilmiştir.
Bazı cihazlar Mac ID vermemektedir. Uygulamayla ilgili bir durum değildir.!
Kurulum & Kullanım :
MAC_ID Uygulamasını çalıştırın size mac ıd verecektir. Ok'e...
@atakan1983 Hocam Ellerinize Sağlık, Mükemmel olmuş. Allah sizden razı olsun, bol bol dua ve sevap kazanıyosunuz hocam, çok teşekkür ederiz, minnettarız 😊🙏🏻👍🏻
Öncellikle teşekkürler
Beyaz TV yerel kanallar kategorisinde onu hallederiz sıkıntı yok 360 Tv zaten Ulusal bölümünde
ATV Avrupa ve Euro Star ve Kanal d yarın eklemeye çalışayım
TV4 çalışan bir link bulamadım bulduklarımın hepsi sıkıntılı çıktı yine bulmaya çalışacağım
Şaban tv için youtube...