Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i
15 saat kullanım sıfır pc için normal bence
Diskiniz 1 adet windowsun kurulu olduğu bölüm dışında,kurtarma ve efi bot bölümleri mevcut bunların olması normal.problem yok yani.
Cihazınız merdivenaltı bi cihaz değil özelliklerine şimdi baktım da;
Sorun devam ederse Başka bir kablo ile deneyiniz.devam ederse başka port deneyiniz.yine aynıysa başka tv Buna rağmen sorun halen devam ederse cihaz üstüne düşmek gerekir.Başka bir ihtimal kalmıyor çünkü geriye.
Her bir mod,crack vs gibi riski vardır bunu göz önünde bulundurmanız gerekli.
Kişisel tecrübem yaklaşık olarak 10 seneden fazladır kullanırım.Hali hazırda kullandığım tlefonumda da yüküdür.
Rootlu cihazlarda çok daha iyi sonuç veriyor.
Şimdiye kadar bi yamuğuna denk gelmedim :)
merhaba kullandığım eklentiler bunlar.
torentio,torentio lite,rar bg,open subtitles. bu eklentiler mutlaka olmalı.
sonrasında alt yazı otomatik çekiyor zaten. uyumlu olanı player kısmında altyazı ayarlarında ayarlayabilirsiniz.
marka model nedir? Mesela benim monster notebook da da aynı problem vardı.kendi işim olduğu için içi tertemiz di. onunda fan yönetim sistemi vardı fakat aşırı derecede kullanışsızdı.Araştırmam sonrasında anakartıma uyumlu (clevo üretimi anakart birçok bildiğimiz markalar kullanır asus,msi,casper...
Böyle buna benzer bir olay geçen sene başıma gelmişti.Telegramda mesajla başladı sonrasında whatsapptan devam etti.ben tabi bu olayı daha önce duyup epey araştırmıştım.Güya moda tasarımcısıymış.Çinli bir bayan.amcası çok büyük paralar falan kazanıyormuş.tüyo vermek istedi kripto...