Arama sonuçlarınız

1. theperfectstrom

Lenovo LOQ laptopun 2. el olduğu nasıl anlaşılır?

i 15 saat kullanım sıfır pc için normal bence Diskiniz 1 adet windowsun kurulu olduğu bölüm dışında,kurtarma ve efi bot bölümleri mevcut bunların olması normal.problem yok yani.
  2. theperfectstrom

Youtube mp3 İndirme

Güle güle kullan Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere ;)
  3. theperfectstrom

Öneri IPTVSevenler M3u

Adam yazılımcı oldu Rıza baba :D :D :D
  4. theperfectstrom

Youtube mp3 İndirme

Epeydir kullandığım programdır kendisi.Tek dosya yada liste indiriyor az önce denedim. Kaspersky ile tarandı temiz. buyrun efenim.Link
  5. theperfectstrom

Yardım Acil yardim TV box

Cihazınız merdivenaltı bi cihaz değil özelliklerine şimdi baktım da; Sorun devam ederse Başka bir kablo ile deneyiniz.devam ederse başka port deneyiniz.yine aynıysa başka tv Buna rağmen sorun halen devam ederse cihaz üstüne düşmek gerekir.Başka bir ihtimal kalmıyor çünkü geriye.
  6. theperfectstrom

LuckyPatcher ?

Her bir mod,crack vs gibi riski vardır bunu göz önünde bulundurmanız gerekli. Kişisel tecrübem yaklaşık olarak 10 seneden fazladır kullanırım.Hali hazırda kullandığım tlefonumda da yüküdür. Rootlu cihazlarda çok daha iyi sonuç veriyor. Şimdiye kadar bi yamuğuna denk gelmedim :)
  7. theperfectstrom

Stremioyu en iyi şekilde altyazılı nasıl kullanırım?

merhaba kullandığım eklentiler bunlar. torentio,torentio lite,rar bg,open subtitles. bu eklentiler mutlaka olmalı. sonrasında alt yazı otomatik çekiyor zaten. uyumlu olanı player kısmında altyazı ayarlarında ayarlayabilirsiniz.
  8. theperfectstrom

WİNDOWS TVMATE İPTV PLAYER

Bende windowsu korsan kullanıyorum az önce de marketinden indirdim kurdum sorun yok :)
  9. theperfectstrom

M3U Kullanıcı sayısı gibi bilgiler

Evet çalışıyor.şimdi denedim.sonuç çıkarmıyorsa link patlamıştır.
  10. theperfectstrom

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere @Latte dimi :)
  11. theperfectstrom

Eyvallah :) bu yorumun the big bang theory izlerken gelmesi :D :D :D
  12. theperfectstrom

işte geldim burdayım :) kontrol link
  13. theperfectstrom

Bilin ki Dolandırılmayın!

olmaz öyle ingilizce konuşcaz dicen ön şart olarak yada başka bir dil de söyleyebilirsin öğrenmek istediğin :D pratik sonuçta ;)
  14. theperfectstrom

o işi ben engellemede ön engelleme koduna 0850 yazarak çözdüm :) ön engelli yoksa engelleme listesinde başına * (yıldız) koyarak da yapabiliyoruz.
  15. theperfectstrom

XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Tam benim düşündüklerimi yazmışsın,Ağzına sağlık.Yazılanların noktasına virgülüne kadar katılıyorum.👏👏👏
  16. theperfectstrom

LAPTOP FAN SORUNU

marka model nedir? Mesela benim monster notebook da da aynı problem vardı.kendi işim olduğu için içi tertemiz di. onunda fan yönetim sistemi vardı fakat aşırı derecede kullanışsızdı.Araştırmam sonrasında anakartıma uyumlu (clevo üretimi anakart birçok bildiğimiz markalar kullanır asus,msi,casper...
  17. theperfectstrom

Böyle buna benzer bir olay geçen sene başıma gelmişti.Telegramda mesajla başladı sonrasında whatsapptan devam etti.ben tabi bu olayı daha önce duyup epey araştırmıştım.Güya moda tasarımcısıymış.Çinli bir bayan.amcası çok büyük paralar falan kazanıyormuş.tüyo vermek istedi kripto...
  18. theperfectstrom

XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Emeğinize sağlık. güzel çalışma olmuş...

Geri