Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bitwarden şifre anahtarı nasıl kurulur ve kullanılır?
iOS, Android, windows vb işletim sistemleri için basitçe, ayrı ayrı ve adım adım kurulum ve kullanımına yol göstermeye emek ve zaman harcayabilecek üstadlara sonsuz teşekkürler ile saygı ve minnet!
Not: günlerdir inceliyorum, denemeler...
Kim ithal ediyor bunu, güvenilir bir Türkiye temsilcisi, mağazası vb var mı? HB, Trendyol, Cimri, Akakçe’de falan ‘ben’ göremedim? Sadece sahibinden.com ve yazılım atıp, açık kutuda gönderim sağlıyoruz diyorlar, “Garanti Biziz” falan diyorlar?
GENÇ şımarıklığı mı?
Çift hat almıştık, Hafıza da en az 12/256 olacakmış, çok oyunu varmış, bi de illa Google tabanlı olacakmış, 120hz ekrana falan gaz kesiyor ne demekse )))?
A53 ve Note 11 “kızımızın” geçer notunu alamamış!
(Ben IOS kullanıyorum 11, yenileyemedim) Android tel bilgim sıfır...
Kuzenim 10b para biriktirmiş, çift hatlı mümkün olduğunca yüksek tech android bir cihaz ister, kendisi GM ERA 50 12/256 düşünüyor, bana da sordu, ben de bekle sorayım dedim “Bilenler” olarak sizlere danışmak istedim?
Bu Cihaz yorumları nasıl acaba?
Ya da benzer başka ne önerirsiniz?
Zaman ve...
Bunlar ilginç görünüyor ama apk’larını indirebilmek için downloader (indirici) kullandığımda, devuploads’a ÜCRETLİ kayıt olunmasını istiyor sanırım, yanlış mı? Ben mi bir yanlışlık yapıyorum?
Esenlikler, Aurora store’dan hiçbir uygulama kurup yükleyemiyorum, nasıl yapabilirim? Uygulamalar çok zengin ve aradıklarım da var ama “KUR” deyince: “Uygulama aygıtınız için kullanılabilir değil.” Mesajını veriyor? Hiçbir şekilde uygulama kurmaya izin vermiyor? Uygulamada ya da cihazımda...
Öncelikle ilginize, zamanınıza ve emeğinize çok teşekkür ederim; cihaz ayrıntıları kısmen aşağıdadır:
AIDA64 for Android Version 2.04:
Cihaz Tipi: TV,
Cihazım: Formuler Z10ProMax,
Yüklü RAM:4GB,
Toplam Bellek:3800 MB,
Kullanılabilir Bellek:~2000MB,
Dahili Depolama Toplam Alan:26,42GB,
Dahili...
Teşekkür ederim. İzinleri verip Aurora Store indirip kurabildim ama: RAR için:
“KUR / Uygulama aygıtınız için kullanılabilir değil!” miş ?!
RAR içeren uygulama listesindeki benzer diğer birçok “extractor” da aynı nedenle olumsuz sonuçlandı!?
Nerede yanlış var anlamadım.
İlginize teşekkür ediyorum, ama ben bu apkpure ile bir türlü “anlaşamıyorum”, :)) sanırım cep/mobil için, “Set Orientation” yüklü ve “Landscape” ayarlı ama dikdörtgen olarak iniyor bana, box uyumlu değil,
Ayrıca, sürekli de virüs uyarısı alıyorum.
Bu kez yine de israrcı oldum ve sürekli virüs...
Eğer yanlış anlamadıysam ‘F File Manager +’ ise: “Bu dosya türünü açmak için indirilen hiç uygulama yok.” Mesajı çıktı?
Yine de teşekkürler.
(Başka bir dosya yöneticisi olabilir mi?)
Google Play’de box uyumlu free RAR uygulaması var mı, bende çıkmadı?
Ya da APK’sı var mı bir yerde, nerede?
(Hata: “RAR Google Play’de bu cihazdan kullanılamıyor.”)
Bazı paylaşımlar RAR ile açılıyormuş, ya da ZIP’e çevirilebilir mi? DM ile de yanıtlayabilirsiniz.
Teşekkürler.