Arama sonuçlarınız

1. theperfectstrom

Yeni Relax Panel

aybytv.xyz:8080 lobitv.xyz:8080 ikiside aktif. sizde çalışmıyorsa kullanıcı adı-şifre patlamış yada ip ban'ı yemiş olabilirsiniz. bi modemi kapatıp açın tekrar deneyin.modem bu sayede yeni ip alır.
  2. theperfectstrom

Android TV Tavsiye ?

Tv ihtiyacım yok ama kitap gibi yazmışsın yine :) soluksuz okudum.Emeğine sağlık.
  3. theperfectstrom

Ata Demirer ve Uğur Yücel’den Yeni Dizi: "Bir İhtimal Daha Var"

Son zamanlarda izlediğim Türk yapım dizilerinin en iyisi diyebilirim. Bende severek izledim çıktığı gün :) Devamı kesin var.
  4. theperfectstrom

Hangi vpn kullanıyoruz?

Pc de avast cracklı telde vpinfy
  5. theperfectstrom

Mor kanallar için Ace stream.android,windows,mac çalışır.(program indirme linkleri ve playlist konuya eklendi.)

Eyvallah hocam doğrudur. Birşey diyemem.AcestreamHD mi yoksa niki şimdi yeni acestreamf1 oldu.ücretli olarak sunuyor stream id leri
  6. theperfectstrom

Mor kanallar için Ace stream.android,windows,mac çalışır.(program indirme linkleri ve playlist konuya eklendi.)

Yapan arkadaşın discord bağlantısı geçersiz diyor. Türk olduğunu Nasıl anladınız ? konuya baktınızmı baştan sona ? acestream yüklü olmadan televizo da nasıl çalışacak acaba verdiğiniz playlist?
  7. theperfectstrom

İPTV Satın Alma

Hocam konuda açıklama mevcut bütün soruların cevabını verdik elimizden geldiğince. resimli anlatım ne yazıkki mevcut değil.ve ekleme şansım yok.
  8. theperfectstrom

Youtube acilmiyor

pc için ise bu konuya bakabilirsiniz. https://forum.sinetech.tr/konu/pc-icin-hizli-vpn-siniriz-kullanim-mevcut.549/
  9. theperfectstrom

İPTV Satın Alma

bu konuda mevcut. https://forum.sinetech.tr/konu/mor-kanallar-icin-ace-stream-android-windows-mac-calisir-program-indirme-linkleri-ve-playlist-konuya-eklendi.1032/
  10. theperfectstrom

Ekolayzır ara yüzlü müzik oynatıcı önerisi olan var mı

Pc için ise şu konuya bakabilirsiniz.kendim kullanıyorum.Gerçekten başarılı. Player ı kendi içinde vardı sanırım. apk olarak ta aimp öneririm. https://forum.sinetech.tr/konu/boom-3d-windows-icin-3d-ses-duzenleme-araci.1111/
  11. theperfectstrom

Yardım BU SERVER HAKKINDA YARDIM İSTİYORUM...

Bana samsung tv(tizen) de alternatif ararken bi bakayım demiştim. Saçlarımı beyazlattı resmen sinirden. yüklemesi bi dert kendisi ve sitesi çalışmaması yada abuk sabuk çalışması ayrı bi dert.:censored: Neyse ki m3u iptv programı yardımıma yetişmişti.
  12. theperfectstrom

Öneri M3u Web Editörü by Latte

Listelerin yeter ;)
  13. theperfectstrom

Tvbox için torrent program arıyorum

Amaç arşiv vs değilse sadece izlemek ise kesinlikle stremio derim.
  14. theperfectstrom

Öneri M3u Web Editörü by Latte

@Latte Vurdu gol oldu :) Bende diyorum bu adam nerde yine harikalar yaratmak için gömmüş kendini :P @patr0n ve @Memetcandal kardeşlerimizin yardımları ile muhteşem bir iş çıkmış. Emeklerinize sağlık.
  15. theperfectstrom

pc de iptv

Tam da bunu önermek için gelmiştim :)
  16. theperfectstrom

Winamp clasik apk

Telefonda Aimp kullanıyorum 20 band eko mevcut.gerçekten başarılı.Box da denemedim bi göz atabilirsiniz.
  17. theperfectstrom

ace stream yada media yüklü iken yayını farklı bir program açmasına izin verir.tek başına açmaz.
  18. theperfectstrom

Çalışacak olsa sadece m3u listesi verirdik değil mi? Konuyu bi okusanız tüm soruların cevabı mevcut hatta şema halinde.çalışma şekilleri çok farklı.Ace engine-media dışında bu verilen kodlar çalıştırılamaz.

Geri