Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakopro 4/64 cihazım için çalışan bi torrent indirme programı arıyorum. Torrent pro adında turuncu simgeli bi program buldum çalışıyor ama film indirirken izleme yapamıyorum. %100 bitmesi gerekiyor. Farklı program arayışındayım
Siz ne yazmışsınız diye tekrar baktım. 112 yi arayın polis gelip gereğini yapar yazmışsın. Yanlış mı anlamışım. Bende diyorum ki polis geldiğinde o Şahsın o eşyalarla ile park yerini kendine ayırıyo olması lazım diyorum. Yani polis geldiğinde şahıs orda dahi olsa, elinde eşyalar vs olmasa, ben...
Led çıkarmadan üzerinde Lehim eritince de çalışıyor. Ledin iki kenarında artı ve eksi uçlar var. O uçlar birbiriyle temas etsin yeter. Lehim dökünce iletim sağlanıyor lamba tekrar çalışıyor. Bu yoluda deneyebilirsiniz
Polis kendi gözüyle görmediği biseye ceza Yazmaz. Ya orayı işgal ederken görecek yada bi kamera kaydı olacak ki ceza yazsın. Adamı bulsalar adam deseki ben koymadım kim koydu bilmiyorum. Hiç bisey yapmazlar adama. Bu konuda en güzel yol cimer. Kamuya ait alanı kendi menfaati için işgal ediyor...
Dostlar bi konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Tv box üzerinden dizi film izleyen birisiyim. Ama pek çok apk denedim. Hiç birinde görüntü 720p üzerinde kalite görmedim. Turkttorrent gibi büyük ve bilindik torrent sitelerinde üyeliğim var ama ordan indirince de geri paylaşım (seed)...
Şifrelerimi kategorilendirip kaydedebilecegim uygulama yapmak istiyorum. Piyasada olan ücretli programlar var ama modlanmışları genelde sıkıntı çıkardığı için kullanamıyorum. Kendim yapmayı isterim açıkçası