Arama sonuçlarınız

1. ilkayaaa

Tvbox için torrent program arıyorum

Bu tarz uygulamalarda İnternet hızına bağlı donma yapıyor. O yüzden indirip izlemek istiyorum donma kasma vs yapmasın diye
  2. ilkayaaa

Tvbox için torrent program arıyorum

Hakopro 4/64 cihazım için çalışan bi torrent indirme programı arıyorum. Torrent pro adında turuncu simgeli bi program buldum çalışıyor ama film indirirken izleme yapamıyorum. %100 bitmesi gerekiyor. Farklı program arayışındayım
  3. ilkayaaa

Ev interneti önerileriniz nelerdir ?

Ttnet harici çoğu firmayı tavsiye ederim. Türknet, millenicom, gibirnet, netspeed firmalarına bi bak derim.
  4. ilkayaaa

Sinetech uygulaması indirme İOS

Android için var
  5. ilkayaaa

Park yeri işgalcisini nereye şikayet edebilirim

Siz ne yazmışsınız diye tekrar baktım. 112 yi arayın polis gelip gereğini yapar yazmışsın. Yanlış mı anlamışım. Bende diyorum ki polis geldiğinde o Şahsın o eşyalarla ile park yerini kendine ayırıyo olması lazım diyorum. Yani polis geldiğinde şahıs orda dahi olsa, elinde eşyalar vs olmasa, ben...
  6. ilkayaaa

Patlayan lambaları atmaya son

Led çıkarmadan üzerinde Lehim eritince de çalışıyor. Ledin iki kenarında artı ve eksi uçlar var. O uçlar birbiriyle temas etsin yeter. Lehim dökünce iletim sağlanıyor lamba tekrar çalışıyor. Bu yoluda deneyebilirsiniz
  7. ilkayaaa

Park yeri işgalcisini nereye şikayet edebilirim

Polis kendi gözüyle görmediği biseye ceza Yazmaz. Ya orayı işgal ederken görecek yada bi kamera kaydı olacak ki ceza yazsın. Adamı bulsalar adam deseki ben koymadım kim koydu bilmiyorum. Hiç bisey yapmazlar adama. Bu konuda en güzel yol cimer. Kamuya ait alanı kendi menfaati için işgal ediyor...
  8. ilkayaaa

Forum üyeleri hangi TV Box'u Kullanıyor?

Hako pro 4 /64 kullanıyorum. Çok memnunum cihazdan
  9. ilkayaaa

Yardım Acil yardim TV box

Cızırtı iki sebepten olur. Ya kablo bozuk yada kablonun cihaz üzerinde bağlandığı soket bozuk. Başka ihtimal yok gibi sizin durumda
  10. ilkayaaa

Tv box'da torrent kullanımı

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için 💯
  11. ilkayaaa

Linklere baktım ama pek anlamadım. Hangi repoyu hangi eklentiyi kurmamızı tavsiye ettiniz acaba
  12. ilkayaaa

Hako pro 4/64gb tvbox kullanıyorum. Sistem ozelliklerinin kodiyi destekleyeceğini düşünüyorum. Bilgi paylaşımı için teşekkür ediyorum
  13. ilkayaaa

Kodiye bu eklentileri kurabileceğim depo adresi biliyor musunuz?
  14. ilkayaaa

Aktif olarak kullandığım uygulamadır kendileri. Ama O uygulamada site üzerinden alıyo videoları. Kalitesi genelde orda da 720p oluyor.
  15. ilkayaaa

Dostlar bi konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Tv box üzerinden dizi film izleyen birisiyim. Ama pek çok apk denedim. Hiç birinde görüntü 720p üzerinde kalite görmedim. Turkttorrent gibi büyük ve bilindik torrent sitelerinde üyeliğim var ama ordan indirince de geri paylaşım (seed)...
  16. ilkayaaa

Yardım 1. DERS APK YAPMAK İSTEYENLER İCİN

Şifrelerimi kategorilendirip kaydedebilecegim uygulama yapmak istiyorum. Piyasada olan ücretli programlar var ama modlanmışları genelde sıkıntı çıkardığı için kullanamıyorum. Kendim yapmayı isterim açıkçası
  17. ilkayaaa

Öneri Dizipro Guncelledi..

Siteden dosya inmiyor. Siteye eklenen dosya 0kb boyutunda görünüyor. Sürekli farklı uygulama indirtmeye çalışıyor. Umarım bilinçli yapmadınız bunu.
  18. ilkayaaa

Öneri Dizipro Guncelledi..

Link bekliyoruz
  19. ilkayaaa

The 100 dizisini izleyen var mı? Veya buna benzer bir dizi! Önerilerinizi bekliyorum

Ben izlemeye başladım ama olaylar çok yavaş akıyordu, beni diziye bağlayamadı sıkıldım diye hatırlıyorum
  20. ilkayaaa

Maclar yoksa iptv kıymeti varmı sizce

Istanbulda yaşıyorken evimde anten sıkıntısı vardı. Tv bi gösteriyo üç göstermiyodum sonra iptv yi keşfettim

Geri