Arama sonuçlarınız

1. R

En iyi tv box önerisi

Hiremco x6 pro ses olarak tatmin edici bir cihaz değil dreamstar nova kullanıcısıyım başka odaya x6 pro almıştım fakat ses olayı yüzünden iade ettim birde mobil cast olayı sorunlu mobilden bağlantı sağlaması prblem çıkarıyor apk yüklerken sona gelip duruyo geç yüklemesi vardı fabrika ayarlarına...
  2. R

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Listeyi ekleyip bağlantı kurmaya çalıştığımda liste hiç gelmeyen vpn li mi oluyor listesi gelen ama kanal açılmayan şuan aktif kullanıcı izleyen gibi , çoğu liste geliyor ama kanal açmıyor arada tek tük listesiz açılanlar var brn anlamadım bu olayı 🙂
  3. R

Öneri ##Film-Dizi Tavsiye ## Sağlam 💪Kenarda köşede kalmış >bilinmedikler< (titanik akıl oyunları piyanist dövüş clubü vb değil 😄 )

Bu Filmi gerçekten alkol etkisi altında çekmişler bir yazıda okumuştum teşekkür ederim paylaşım için 🙂🙏
  4. R

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Hocam teşekkür ederiz emek büyük , linkleri vpnle vpn siz çalışacak şekilde anlamanın bir formülü bir ayrıntısı varsa paylaşabilirmisin rica etsem 🙏
  5. R

Öneri ##Film-Dizi Tavsiye ## Sağlam 💪Kenarda köşede kalmış >bilinmedikler< (titanik akıl oyunları piyanist dövüş clubü vb değil 😄 )

Kore yapımı , Amazon prime dizisi Ben ne izledim böyle dedirtecek türden 👑 Death's Game Film Konusu Yaşadığı zorluklar sonucu intihar etmeyi düşünmeye başlayan bir adam, Ölüm ile yüz yüze gelir. Ölüm, ona yaşama şansı vermek için 13 farklı hayatta ölümü deneyimlemesini gerekli kılar.
  6. R

Xbyte-Vavoo-listesi ( Kategori Halinde)

Emeğine sağlık hocam teşekkür ederiz harika bir çalışma daha
  7. R

Bir tane daha gelsin Dikkat! Yanlız bu film her babayiğitin harcı değildir hayatı sorgulatır . Lionel Shriver’ın ödüllü romanından uyarlanan filmde, Oğlunun seri katil olduğu ortaya çıkan bir annenin yaşadığı duygusal çöküş anlatılıyor.
  8. R

Benden Bir tane gelsin sonra teşekkür edersiniz kesinlikle izleyin tavsiye ederim 🙏🙂🖐 Konusu ; Ben Cash, ABD’nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar...
  9. R

Öneri 🎁🎲 BARON66 👑M3U8👑XTREAM KODLARI👑STB MAC👑 ADRESLERİ 2025🎲🎁

Yandex disk ile not bölümüne yazıyı kopyala tv boxdan kopyala yapıştır yap ben o şekil kullanıyorum çoğu zaman
  10. R

200 Unlimited

Hocam bu xtream mag linklerini hangi iptv proda açmalıyız önerebileceğin program varmı
  11. R

XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Usta sağolasın emeğin büyük yayınlar şuan açılmıyor telegramdan mı g0ncel duyuruyu takip edelim telegram bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim
  12. R

M3U Kullanıcı sayısı gibi bilgiler

Linki yapıştırıp look up basınca hata mesajı veriyor şuan aktif çalışıyor mu ?
  13. R

XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Hocam teşekkür ederiz kişi sınırlaması var mı yayın süresi vs pek anlamadığım için sorumu maruz görün lütfen
  14. R

Dreamnova talkback uygulaması açıldı kapanmıyor çözümü var mı ?

Erişilebilirlik kısmından kapalı olmasına rağmen sadece youtube uygulaması ve prime da aktif şekilde her şeyi okuyor çıldırmaya az kaldı bir türlü kapanmıyor talkback uygulamasını sildim hala okuyor😅
  15. R

GolgeTV-Plus-1.5.4

Yok hocam geliştirici kısmında ayar değişikliği yapmıştım sorun ordan kaynaklanmış etkinlikleri saklama kısmı açık kaldımı reklamlar döngüye giriyor kapanmıyor
  16. R

GolgeTV-Plus-1.5.4

HocM o konuda özen gösteriyorum zaten dns reklammengelleyici özellikli değil başka kullanıyprum , sorunun çözümünü buldum başka bir yerde konu açtım çözümüde aktardım belki sorun yaşayanlar doğru bilgiyi alır umarım sağolasın yinede 🙏
  17. R

Gpik tv ve gölge tv Bitmeyen Reklam döngüsü sorunu çözüm ?

En son orda işlem yapmıştım fakat çözümü geliştiricilerin etkinliklerini saklama kısmında buldum açık kalınca reklam döngüsü bitmiyor kapalı kalması gereklimiş çok teşekkür ederim 🙏🙂
  18. R

Gpik tv ve gölge tv Bitmeyen Reklam döngüsü sorunu çözüm ?

Merhaba uygulamalarda her ikisindede girişte reklam döngüsü sorunu yaşıyorum herkesde aynımı x ya bastıkça yenisi gelmekte çözüm varmı yardımcı olacak ? Teşekkür ederim şimdiden 🙏
  19. R

GolgeTV-Plus-1.5.4

Girişte reklam döngüsü yüzünden hiçbir şey izlenemiyor x dan kapatınca başka açılıyor devamlı problemi yaşayan var mı benden başka veya çözüm nedir ?
  20. R

GPIK GÜNCELLENDİ ✊ EN İYİLERDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDİYOR 😎

Girişte reklam döngüsü yüzünden hiçbir şey izlenemiyor x dan kapatınca başka açılıyor devamlı problemi yaşayan var mı benden başka veya çözüm nedir ?

Geri