Arama sonuçlarınız

1. R

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ben o işi daha önce yapmıştım üstad şuan çalışmayan dizipal dizi gom mom pal gördüklerim kontrol edebilirsinşz sizde
  2. R

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kekikdevam dizi siteleri açmıyor nerdeyse yarısı çalışmıyor sorun nedir ? Çalışan eklenti paylaşırmısınız ?
  3. R

Yardım TV8 24 saat yayın

Telegram kanalı paylaşırmısınız rica etsem
  4. R

Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun İçerikler Güncellendi.....

45 dk yeterli gelmiyor ustadım dizi oluyor reklamları izlememek için 2 saat bitmesini bekledikten sonra play diyoruz genelde de bir çok kişi böyle yapıyordur sanırım , sağolasın emeğine sağlık tekrar🙏
  5. R

Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun İçerikler Güncellendi.....

Hocam teşekkür ederiz şu ulusal kanalları star show kanal d atv gibi24 saat veya en azından 2 saat geri sarmalı şekilde ayarlama şansımız yok mu ?
  6. R

Öneri Bekx M3U Listesi

Emeğine sağlık hocam belgesel kanalları bein iz love çalışmıyor sinema kanallarıda bir çoğu açılmıyor düzeltme şansın varsa çok sevinirim teşekkür ederim
  7. R

Öneri Android TV’de M3U Linklerini Kolayca Yapıştırın – Kumanda ile Uğraşmaya Son

Hocam çok sağol baya iyi oldu bir sürü uğraşıyodum yandex not mot 🙂🖐
  8. R

Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Ayar düzen gidecek öyle oldumu en iyisi eski sürüm devam 🙂 zaten çok bir farkı olduğunu sanmıyorum
  9. R

Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Mevcut bir paketle çakıştığından kurulamadı hatası veriyor kurulu sürüm v4.54
  10. R

Öneri myway m3u list

Teşekkür ederim hocam belgesel bölümüne beinz iz love nature disco gibi eklemeler yapabilirsen şahane olur 🙏🙂
  11. R

FUTBOL MAÇLARINI KALİTELİ VEREN YERLİ SİTELER

Yayınlar hangi sekme altında hocam
  12. R

FUTBOL MAÇLARINI KALİTELİ VEREN YERLİ SİTELER

Hocam programı yükledim fakat yayınları bulamadım hangi sekme altında ulaşabilirim
  13. R

Ibo Pro Player Premium v3.8

Programı aç kardeş link ekleme bölümünde gördüğün qr ekranı telefonun kamerasına okut veya altta yazan siteye giriş yap mac adresini yaz okey de durumu anlarsın umut ediyorum 🙂 buraya bu yorumu yazacak kadar harcadığın vakitten daha az harcayacaksın emin ol trajedi komedi🤣
  14. R

9Xtream IPTV / OTT Player 41.0.1 Pro VİP (Son Sürüm)

Cihazla uyumlu olmadığından yüklemenemedi hatası veriyor
  15. R

Usta M3u ekleme bölümünde qr kodu twlefonla okuttuğunda web sitesi açılıyor mesela sinetechde veya başka bir yerde mobil telefondan m3u buldun programa tek tek yazmak yerine burdan kopyala yapıştır yapıyorsun box da program modlu ok ama web için mac adresine 1 hafta süre veriyor sonrası...
  16. R

Ben konu bilgilerini okudum hatta sizin uyarınızdan sonra atladığım bir yer var mı diye bir kere daha okudum ama yine sorduğum sorunun çözümü ile alakalı bir cevap kısmına rastlamadım , siz soruyu anladınız mı ?
  17. R

En iyi tv box önerisi

Hocam ses performansını karşılaştırma testi edecek bir cihazın var mı bende sadece x6pro olsaydı emin ol anlamazdım bir sorun ama dreamstar nova kullanıcısıyım dağlar kadar fark var performansta arızalı olduğunu düşünmüyorum cihazın atmos desteği yok
  18. R

Shamel uygulaması mod

Link çalışmıyor hocam
  19. R

Shamel tv kişisel Mod

Link çalışmıyor hocam
  20. R

Qr kodla m3u süresine varmı bir çare 1 hafta süre verdi site , uygulama çok iyi teşekkür ederim paylaşım için

Geri