Arama sonuçlarınız

1. J

Turkvod ücretlimi oldu?

arkadaşlar türkvod ve seyirtürk forumları üzerinden yükleme yapılabilir, kodi içine de kurulur. seyirtürk şuan için ücretsiz kısmı da iyi birkaç eylem kullanılamıyor arama gibi. yıllık ücretleri dahilinde full kullanılabiliyor.
  2. J

Gölge tv

reklam engellemesi kullanıldığındadns gibi bu sefer de uygulama uyarı verip kapatıyor
  3. J

Yurtdışı alışverişi artık resmen hayal! Yurt dışı alışveriş limiti, kargo dahil €30'ya düştü

İhtiyaç varsa şuan değiştirmez ise temu kargo ücretsiz ama o da alışveriş limiti 650 tl gibi harcama yapmanız lazım ki ona da 300 tl üzeri vergi geliyor TR üst limit de 1070 Tl gibi. Orada da herşey var ama üst düzey elektronik ürünler vs yok
  4. J

4K FİLM İZLEMEK İMKANSIZMI

Tv niz uygunsa, Android box vb cihazınız varsa, internet en az 50mbps üzeri ise, stremio-kodi-elementum-jacktook gibi uygulama ve eklentiler kurarak, vlc player-opensubtitle.org gibi yardımcılar ile TR altyazılı istediğiniz herşeyi izleyebilirsiniz. Örnek:Oppenhaimmer 4k hdr dolby atmos vs. ses...
  5. J

KULAK İÇİ KULAKLIK

Selam arkadaşlar. Eşime kulak içi kulaklık alacağız, tahmini 5000 TL geçmeyen. kullanım alanı ofis-servis-ev-telefon-pc- dinleme izleme ve arama-cevaplama silikonlu olması tercih bu konularda biraz araştırma yapsam da en iyi bilgi son kullanıcı bilgisidir diyerek burada konu açtım. jabra elite...
  6. J

Yerli film ve dizileri izlemek için uygun bir platform

Türkvod ve seyirtürk tamamiyle bildiğiniz hdfilm cehennemi-gibi tümfonksiyonları reklamsız ve güncel birden fazla izleme seçenekleri ile sunuyorlar ama her ikisi de yıllık bir ücret ile full olarak kullanılıyor. full da arama ve diğer seçenekler açık olurken; türkvod demosu sınırlı, seyirtürk...
  7. J

TİTAN TV

yanlış anlaşıldı benim yazım hatamdan dolayı. TİTAN ıptv var çok iyi içerikleri olan bir ara şikayet olmuş bir ara telegramdan kaybolmuşlar vs. onun uygulaması mı? diye sormak istemiştim
  8. J

TİTAN TV

Bu bir ıptv sağlayıcı uygulaması mı?
  9. J

245 ADET İPTV M3U LİNKİ

Teşekkürler üstad. setup, exe gibi dosyalar bazen riskli olabiliyor o nedenle detay istemiştim.
  10. J

245 ADET İPTV M3U LİNKİ

Link paylaşılmış ama ne işe yarar apk mı? Windows mu? dosya indirme bölümüne gelince; setup.zip dosyası var. Bu indirilip tıklanırsa ne olur? Neyi kuracak pc ye?
  11. J

TV Box Önerisi Lazım

homatics yeni bir sinema sistemli ürününü tanıtım yapıyor satışa sunacaklar, fiyat bilgisi henüz yok ama en yeni işlemcili ve sistem dolby atmos dtx hdr vs. herşeyi tanıyan dijital medya lisansı netflix var https://www.homatics.com/products/home-click
  12. J

14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

ben de denedim açılmıyor ama vpn meselesi olabilir, vpn kullanmıyorum
  13. J

Yardım HYROX TV

Yapan arkadaşlara teşekkürler, reklam engelleyici var uyarısı ile kapat diyor.
  14. J

CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Üstad playeri ekiple yapıyorsanız teknik olarak zor değilse, 4k HDR. DOLBY VİSİON , DOLBY ATMOS,DTSX,DDPS vs gibi ses ve görüntü işlemesi de eklenirse, satın alınan ya da içine enjekte edeceğiniz adreslerde ki bu tür yayınları da VLC gibi izleyebiliriz, Altyazı vs. Bizler için söylemesi ve...
  15. J

TEMU : diye bir internetten alışveriş sitesi çıkmış.Temu diye yazınca çıkıyor, 1200 TL. ye kadar mı ne alışveriş yapabliyorsun,..

Arkadaşlar Temu ile ilgili biraz bilgi de ben paylaşayım. İlk çıktığından bu yana ücretsiz kargo yöntemi var, ilk çıktığında düşük limit koymuştu ve alınan ürünlerin TR vergiside %60 değildi. zamanla;örnek 650 TL yi doldurmadan ödemeye geçemiyorsunuz. 650 tl ve üzeri alış veriş yaptığınızda...
  16. J

Her Cihazda en güzel şekilde uygulamasız reklam engelleme

İnat tv nin dns değil de vpn uyarı verdiği vardı bir zamanlar bazı uygulamalar adguadr reklam engelleme ve vpn gömülü uygulamaları kurulu ise inat vpn uyarısı verip kurulmuyordu
  17. J

Eyvallah üstad, doğru söze ne denir? Daha basit ve sıkıntı yaratmayacak uygulama ya da adres var sa ben de 4 yıldır kullandığım bu adreslerden vazgeçebilirim, android uygulamalar için kullanıyorum-kumanda-mause-kumanda vs. olmasın diye.
  18. J

olabilirliği kabul, malware bytes, avast vs. gibi programlarla güvenlik önlemi de alınabilir, daha birçok güvenlik yazılımları ile
  19. J

Kekik akademi gibi sağlam m3 listesi varmı önerebileceğiniz

üstad şimdiden çalışmalarınızda başarılar, çok sağlam-güncel-yayınlar sorunsuz olduğunda geriye ekonomik bir ücret de olabilir.Takipteyim kanalınıza katıldım. Teşekkürler
  20. J

Arkadaşlar, aşağıda vereceğim adresleri, modem dns ilgili yerlerine girip modemi yeniden başlattığınızda reklamların devre dışı kalması gerekir: ben kullanıyorum. ADGUARD açık dns ler IP4 94.140.14.14 94.140.15.15 IPv6: 2a10:50c0::ad1:ff 2a10:50c0::ad2:ff

Geri