Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar türkvod ve seyirtürk forumları üzerinden yükleme yapılabilir, kodi içine de kurulur. seyirtürk şuan için ücretsiz kısmı da iyi birkaç eylem kullanılamıyor arama gibi. yıllık ücretleri dahilinde full kullanılabiliyor.
İhtiyaç varsa şuan değiştirmez ise temu kargo ücretsiz ama o da alışveriş limiti 650 tl gibi harcama yapmanız lazım ki ona da 300 tl üzeri vergi geliyor TR üst limit de 1070 Tl gibi. Orada da herşey var ama üst düzey elektronik ürünler vs yok
Tv niz uygunsa, Android box vb cihazınız varsa, internet en az 50mbps üzeri ise, stremio-kodi-elementum-jacktook gibi uygulama ve eklentiler kurarak, vlc player-opensubtitle.org gibi yardımcılar ile TR altyazılı istediğiniz herşeyi izleyebilirsiniz.
Örnek:Oppenhaimmer 4k hdr dolby atmos vs. ses...
Selam arkadaşlar.
Eşime kulak içi kulaklık alacağız, tahmini 5000 TL geçmeyen.
kullanım alanı ofis-servis-ev-telefon-pc- dinleme izleme ve arama-cevaplama
silikonlu olması tercih
bu konularda biraz araştırma yapsam da en iyi bilgi son kullanıcı bilgisidir diyerek burada konu açtım.
jabra elite...
Türkvod ve seyirtürk tamamiyle bildiğiniz hdfilm cehennemi-gibi tümfonksiyonları reklamsız ve güncel birden fazla izleme seçenekleri ile sunuyorlar ama her ikisi de yıllık bir ücret ile full olarak kullanılıyor. full da arama ve diğer seçenekler açık olurken; türkvod demosu sınırlı, seyirtürk...
yanlış anlaşıldı benim yazım hatamdan dolayı. TİTAN ıptv var çok iyi içerikleri olan bir ara şikayet olmuş bir ara telegramdan kaybolmuşlar vs. onun uygulaması mı? diye sormak istemiştim
Link paylaşılmış ama ne işe yarar apk mı? Windows mu?
dosya indirme bölümüne gelince; setup.zip dosyası var.
Bu indirilip tıklanırsa ne olur? Neyi kuracak pc ye?
homatics yeni bir sinema sistemli ürününü tanıtım yapıyor satışa sunacaklar, fiyat bilgisi henüz yok ama en yeni işlemcili ve sistem dolby atmos dtx hdr vs. herşeyi tanıyan dijital medya lisansı netflix var
https://www.homatics.com/products/home-click
Üstad playeri ekiple yapıyorsanız teknik olarak zor değilse, 4k HDR. DOLBY VİSİON , DOLBY ATMOS,DTSX,DDPS vs gibi ses ve görüntü işlemesi de eklenirse, satın alınan ya da içine enjekte edeceğiniz adreslerde ki bu tür yayınları da VLC gibi izleyebiliriz, Altyazı vs.
Bizler için söylemesi ve...
Arkadaşlar Temu ile ilgili biraz bilgi de ben paylaşayım. İlk çıktığından bu yana ücretsiz kargo yöntemi var, ilk çıktığında düşük limit koymuştu ve alınan ürünlerin TR vergiside %60 değildi. zamanla;örnek 650 TL yi doldurmadan ödemeye geçemiyorsunuz. 650 tl ve üzeri alış veriş yaptığınızda...
İnat tv nin dns değil de vpn uyarı verdiği vardı bir zamanlar bazı uygulamalar adguadr reklam engelleme ve vpn gömülü uygulamaları kurulu ise inat vpn uyarısı verip kurulmuyordu
Eyvallah üstad, doğru söze ne denir? Daha basit ve sıkıntı yaratmayacak uygulama ya da adres var sa ben de 4 yıldır kullandığım bu adreslerden vazgeçebilirim, android uygulamalar için kullanıyorum-kumanda-mause-kumanda vs. olmasın diye.
üstad şimdiden çalışmalarınızda başarılar, çok sağlam-güncel-yayınlar sorunsuz olduğunda geriye ekonomik bir ücret de olabilir.Takipteyim kanalınıza katıldım. Teşekkürler
Arkadaşlar, aşağıda vereceğim adresleri, modem dns ilgili yerlerine girip modemi yeniden başlattığınızda reklamların devre dışı kalması gerekir: ben kullanıyorum. ADGUARD açık dns ler
IP4
94.140.14.14
94.140.15.15
IPv6:
2a10:50c0::ad1:ff
2a10:50c0::ad2:ff