Arama sonuçlarınız

1. J

DOT APK

text dosyasının içinde olmması gerekir
  2. J

DOT APK

Uygulama telegram üyesi olduğum adresten paylaşımdır, gerekli bilgiler k.adı ve şfr olan bilgiler. Donma konusunda bilgim yok. 4k yayınlar, filmler ve diziler test ettiğimde bir sorun yok. TR kanalları dahil, morlu olanlar o paylaşılan panelin sıkıntısı olabilir
  3. J

DOT APK

Açılan sayfadan DELTA bölümüne gerekli bilgileri giriyoruz ve açılıyor
  4. J

DOT APK

İlgili dosya indirilip, açılacak, içinden çıkan apk kurulacak, text dosyasında ki iki adet gerekli k.a ve diğeri ilgili girişe girildiğinde; 12.01.2026 ya kadar geçerli DOT4K uygulaması içinde ki yayınlar izlenebiliyor.
  5. J

Android browser bookmarks içe aktarma

Merhaba, google playstoresiz android medya player kullanıyorum. yüklü olan en az dört browsere ki google chrome dahil pc üzerinde ki yer işaretlerini dışa aktardım, o yedeği box gönderdim, hangi tarayıcıya eklemek istesem de hiç birinde içe aktar yok. İçe aktarma yapabileceğim bir uygulama ya...
  6. J

DOT APK

Merhabalar, Yabancı bir yerden aldığım ve paylaşan arkadaşa teşekkür ettiğim DOT apk ve iki adet giriş paylaşıyorum, güncel kullanıyorum. 2026 1 e kadar süreli bir ıptv oynatıcısı. dot apk
  7. J

DÜNYADAKİ TÜM TAM MAÇLARI VE YAYINLARI İZLEYEBİLECEĞİNİZ SİTE ASLA DONMUYOR

İlgili site her hali ile malware bytes tarafından tehlikeli katagoriden engelleniyor; Bilgi için
  8. J

Yardım ozel linkler geliyir

arkadaş, bir site icat edilmişse internet= genel ağ anlamında ve evrensel ya; sizin böyle bir sıkıntıya düşmenize gerek yok. SİTE ise zaten biliniyordur ki bilinsin diye kurulmuş ve internete sunulmuştur. Tek farkı ücretli üyelik olursa, paylaşım ücret ödeyenler üzerinden olur. Bekliyoruz
  9. J

Yardım ozel linkler geliyir

Site yazmışsınız; bir ıp adresi değil ise niçin patlar ya da patlar mı?
  10. J

WİNDOWS LİSANSLAR

Teşekkürler, arkadaşlar, evde eski bir LENOVO Z50 Intel(R) E(TM) i7-4510U CPU @ 2.00GHz 2.60 GHz 8GB 512 ssd li laptop var. TPM 2.0 yok atlanarak w11 kursam da uyumlu olmadığından; sıkıntılar oluyordu. W10 PRO ya geri döndüm. Ev içinde kullanılıyor, cd-dvd wrt.bozuk, sd kart yuvası bozuk vs...
  11. J

WİNDOWS LİSANSLAR

Merhaba, Freedos laptop için ekonomik satılan windows lisansları var. Bunlardan alıp, kurup 1 yılı aşkın kullananlar var mı? Lisans orijinalliği Microsoft tarafından bir yıl sonra atılma veya lisans yenile gibi bir uyarı ile karşılaşıldı mı? Sakıncaları veya artı eksi durumları bilen arkadaşlar...
  12. J

Öneri Bekx M3U Listesi

Üstad emekleriniz için teşekkürler; FORMULA 1 başlıyor bu ay ilgili kanal dahil F1 Buketi olursa fena olmaz Saygılar
  13. J

Titan panel iptv

Teşekkürler, Android için ilgili apk bulabilir miyim?
  14. J

Titan panel iptv

Bu yukarıda ki ekran görüntüsü bilinen titan apk mı?
  15. J

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

:)Tam da sonra ki cümleniz.spor link. Ben de sileyim
  16. J

Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Teşekkürler, m3u listesini farklı bir m3u playlist e yükledim, televizio yükledim ve test sonuçlarında spor bölümünde birkaç kanal çıkarken; alternatiflerin hiçbirisinde yayın açılmadı. Bilginize
  17. J

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Kurduktan sonra da avast-malware bytes taratınca virüs olarak (kimlik avı uyarısı) buluyor ve siliyor. Bilginize
  18. J

Ev interneti önerileriniz nelerdir ?

Türknet DSL 100 kullanıyorum, sürekli mail geliyor, arkadaşını davet et, bir ay sen bir ay arkadaşın ücretsiz yararlansın diye. Türknet düşünecek olursan davetiye kodu gönderme şansım olur. Ben 12 ay peşin ödeyip, 446 TL ye geldi, gelecek zamlardan etkilenmemeyi tercih etmiştim.
  19. J

Sizce hangi diziyi kesinlikle izlemeliyim?

OUTLANDER, yabancı, dönem dizisi ve tarihte eskiye gidip zamanda yaşayan vs. son sezonu bu yıl sanırım. 7 sezon. babylon berlin. dönem dizisi ozark-tam bir kara para aklama dizisi
  20. J

TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Üstad emek veren tüm ekibinize teşekkürler, 4K HDR DOLBY VİSİON--DOLBYATMOS DTS:X gibi görüntü ve ses formatlı yayın-film-dizi olabilirse ki TR altyazı indirme seçenekli bir medya player ile çok güzel olur. İleride ücretli duruma geçse bile tercih edilebilecek bir uygulama olur. Yazımda ki asıl...

Geri