Arama sonuçlarınız

1. M

Her Cihazda en güzel şekilde uygulamasız reklam engelleme

Uygulama ile kullanım yapılacak ise tavsiye etmem çünkü inat tv olsun bilgin tv felan açılmıyor ve benim verdiğim dns ile onlar sorunsuz açılıyor vede reklamlarla hiç karşılaşmadım
  2. M

Dezor Vavoo kullanımı

Büyük bir ihtimalle internetinizle alakalı olabilir ve birde dezor uygulaması içerisinde ayarlar kısmında vpn var ve o uygulama ilk yüklendiği zaman açık oluyor birde onu kapatmadıysanız kapatıp denemenizi tavsiye ederim
  3. M

Siteye üye olup sonrasında verdiği dns ile sorunsuz kullanıyorum ben uzun zamandır
  4. M

Merhabalar, Hangi marka model olduğu farketmeksizin cihazlarınızda reklam engelleyebilirsiniz,arkadaşlar tek yapmanız gereken cihazınız için dns veren firmanın sitesinden dns adresi almanız ve cihazınızın dns ayarları kısmına eklemeniz yeterli olacaktır benim denediğim hemen hemen çoğu...
  5. M

Dezor Vavoo kullanımı

Cihaz marka model nedir bende sorunsuz çünkü
  6. M

Dezor Vavoo kullanımı

Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi tv Stick 2.nesil olan versiyonunu kullanıyorum, Vavoo yayınlarını sorunsuz Dezor uygulaması üzerinden izliyorum hatta benim internetimde, uygulamanın kendi içerisindeki vpn kapalı olmasına rağmen gayet güzel izlenebiliyor bilginiz olsun. Bu arada İnternet hızınız da...

Geri