Arama sonuçlarınız

1. İ

GUNS N' ROSES 2025'TE İSTANBUL'DA

Umarım, elimden geleni yapacağıma emin ol.☺️
  2. İ

GUNS N' ROSES 2025'TE İSTANBUL'DA

Önümüzde ki hafta içi belli olur bro, ya birlikte gideceğiz, ya arabada tombul çay bardağı ile YouTube’dan dinleyeceğiz.😂😂
  3. İ

Öneri 🔥Maçları Kodi spor eklentilerinden izleyin🔥

Tamamdır teşekkür ederim.
  4. İ

Birde Netflix, Amazon ve Disney+ kayıplı, yani sıkıştırılmış Atmos veriyor, aslında bir nevi biraz daha iyileştirilmiş Dolby Digital Plus oluyor.
  5. İ

Soundbar kodları kendi çözüyor evet, o özelliği de var. Netflix veya Amazon’da Dolby Atmos içerikler var, ekranda Dolby Atmos ibaresi yazıyor, 5.1 ise de Dolby Digital Plus yazıyor. Onunla ilgili sorun yok, Lisanslı içeriklerde daha üst segment DtsX ve True HD formatları yok. Onlara ulaşmaya...
  6. İ

Ben Samsung Q990 serisi amiral gemisi bir soundbar kullanıyorum. Soundbar Homaticks 4K R Plus android cihaza Box da tv ye bağlı. Amazon ve Netflix’de sadece kayıplı Atmos ses kodeki var, onlar ile çok stabil ses alamıyorum, ayrıca Stremio kurulu orada da True HD vs ses dosyalı yayınlar sürekli...
  7. İ

Sonunda beni anlayan birini bulmak çok değerli. Bir sürü para verdiğim ses sisteminde ki kodecleri, ne Netflix ne Amazon hiç biri desteklemiyor maalesef. Türkiye’de bu işler hala çok zayıf ve değerlendirmeler yapılmıyor.
  8. İ

Evet film kanalları istiyorum aslında ses kodeclerini destekleyen.
  9. İ

Ben iptv kullandığım için Kodi’de spor kanallarına girme ihtiyacım yok, Stremio sürekli donduğu için DtsX ve True HD ses yayını yapan filmler için kurmak istiyorum aslında.
  10. İ

Tamam bakıyorum. Çok teşekkür ederim.
  11. İ

Normal uygulamadan yaptım olmadı, ama dosya yöneticisinden yapınca oldu. Şimdi kurulumu nasıl yapmalıyım ve hangi repoları kurmalıyım? Müsait olduğunuz da yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. İ

Tamam hemen deniyorum.🙏🏻🙏🏻
  13. İ

Arkadaşlar merhaba. Bu konularda yeni ve çok acemiyim, Kodi kurmaya çalışıyorum bir kaç gündür ama bir türlü beceremedim. Homaticks android Box kullanıyorum. Dün bir başka forumda Red Wizard kurdurdular bana ama o da Real Debrid olmadan açmıyor hiç bir şeyi. Şimdi de bu eklentiden kurtulamıyorum...

Geri