Arama sonuçlarınız

1. H

Yardım Cloudstream hakkındaki düşünceleriniz ?

sizce bu uygulama güvenli mi ? ben güvenlik uyarısı alıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz ? kekikalkademi de
  2. H

Rec box

güncel drive adresi nedir kısaca yazılanı ?
  3. H

Yardım en iyi futbol izleme apksı ?

evet ben bu üçünde kaldım .. One Player Cine10 V3 Gölge TV Bildiklerim bunlar daha varsa yazıp düşüncenizi paylaşır mısınız ? Ve televizyona nasıl atarım ? Şimdiden Teşekkür Ederim
  4. H

Rec Tv ,OnePlayer Ve Watch Tv box kurulumu

yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  5. H

Laptopa telefona ve televizyona apk kurma nasıl yardım

yardımcı olurmusunuz ? konu yeri bulamadım buraya yazdım uygun bir yere atarsınız burası değil ise
  6. H

istediğiniz uygulamaları belirtin APK dosyasını buraya bırakalım demişsiniz ben bu 3 uygulamayı televizyonda olmasını istiyorum asıl yaparım dediginiz drive a giriş yaptım sonra one playerı buldum tıkladım indir dedim sonrasını yapamadım :( indir dedgimde dosya adına tıklayabildim oradn...
  7. H

sizden bir ricam olacak bu işi bilmeyen birine anlatır gibi bu 3 programı anlatırmısınız. kurulumunu falan tvde nasıl kurarım gibi pc de nasıl gibi
  8. H

tv de play storeden baktım archiver uygulaması yok
  9. H

drivedeki dosyaya indir diyip geciyorum dimi zipli dosya ile karşılaştım ,indirirsem nasıl acıcam tv de
  10. H

tamam tşk ederim .. şimdi müsait oldum yapıyorum
  11. H

benim cok az bilgim var indirme kurma konusunda yardım istiyorum androit tv ye kurmak istiyorum
  12. H

benim bu konuda yardıma ihtiyacım var

Geri