Arama sonuçlarınız

1. K

EFSANE GERİ DÖNDÜ PARS TV APK

Hayırlı olsun, severek izlediğim bir uygulama idi. Android TV'ye kuralım bakalım. Nasıl olacak...
  2. K

Cine10TV

Arkadaşlar Cine10TV 'ye ne oldu? PC'de ve Android TV de de çalışmıyor. Akibeti nedir bilgisi olan var mı?
  3. K

İPhone iptv uygulaması önerisi olan varmi

e play diye bir uygulama var. Ben onu kullanıyorum. Gayet güzel.
  4. K

İkinci El Satılık Bluetooth Mouse

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-m240-beyaz-sessiz-bluetooth-fiyati,225844998.html
  5. K

Evet,bunun beyaz renkli olanı
  6. K

Üstad telefondan fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor.Nedendir anlayamadım.
  7. K

Arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış Logitech M240 Bluetooth Mouse var.Android TV ile eşleşme yapamadığım için satıyorum. Fiyatı430 ₺.Kargo alıcıya aittir. İhtiyacı olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Arkadaşlar. sorunu çözdüm ve satmaktan vazgeçtim. İlginize teşekkürler.
  8. K

Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Kardeşim kusura bakma, arkadaş bir soru sormuş. Ben de yarımcı olmak istedim.
  9. K

Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

titantv2024 şifre bu kardeş
  10. K

Size göre en iyi 5 iptv player hangileri acaba? paylaşalım

IPTV Extreme de çok güzel bir uygulama. Android TV'de kullanıyorum.
  11. K

** M3U ** Listesi Kaç Kişilik ? Öğren | M3U Listeni Bedava İndir İzle Bekeme Hepsi Bir Arada Burda !!!

Üstad bu bahsettiğin uygulama çok güzel. Ben bunu epeydir kullanıyorum(IPTV Player). Eline emeğine sağlık.
  12. K

UYGULAMA PROJESİ SONLANDI. APK YAPILDI FORMDA VAR

cine10 m3u player'a liste yüklenmiyor. m3u URL adresini kopyalıyorum yapıştır diyorum olmuyor.
  13. K

UYGULAMA PROJESİ SONLANDI. APK YAPILDI FORMDA VAR

m3u player'a m3u listesi yüklenmiyor. Kopyala yapıştır diyorum olmuyor. Lütfen yardım.
  14. K

Yeni güncel m3listesi kasma donma yapmıyor bizat kendim tek tek denedim buda bnden olsun

Ben hiçbirini kopyalayıp açamadım. Lütfen açılabilir hale getiriniz. Elinize sağlık
  15. K

TR'nin en iyisi

Sinetech Driver'deki Chrome'yi güncelleyebilir misiniz? Android TV ye yükledim. Chrome güncel değil uyarısı veriyor. Şimdiden teşekkürler. Sinetech Driver benim için 1 numara.
  16. K

Chrome için faydalı eklenti tavsiyeleri ...

Yeri mi bilmiyorum, bir sorum olacak arkadaşlar. Sinetech Driver'daki Chrome güncellenebilir mi? Android TV ye yükledim. Chrome güncel değil uyarısı veriyor. Lütfen yardım..
  17. K

Hangi Marka ve Model Telefon Kullanıyorsunuz?

İPhone 13 kullanıyorum

Geri