Arama sonuçlarınız

1. Gargamel

1X Nox Panel M3U Hesap

2. Gargamel

1X Nox Panel M3U Hesap

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bununla nasıl iptv izlenir yani iptv playerler televizo smartes pro tivimate ve benzeri playerler hariç hangi yöntemlerle mac adresi şifre ve url girerek izlenebilir açıkçası bu yazdığım playerler pek randıman vermiyor daha profesyonel bir yolu yok mu bu işin...
  3. Gargamel

Iptv programları

Çok teşekkürler
  4. Gargamel

Iptv programları

Harika çok teşekkür ediyorum sağolun varolun.
  5. Gargamel

Öneri Duolingo APK Full

Öncelikle teşekkür ederim bende mevcut uygulama olduğu çakıştığı için yüklenemedi bildirisi verdi normal de Google playden yüklenen uygulama silinip ancak bu modlanmıș uygulama yüklenebilir.
  6. Gargamel

Bilgin Tv Tarafımca Modlanmıştır

Lütfen dikkat ⚠️ Virus yaymak için modlanmıș bende sistem alarm verdi ilgisi olana duyurulur. Yazıklar olsun
  7. Gargamel

Öneri IPTV uygulaması

8. Gargamel

Öneri IPTV uygulaması

Tivimate tam sürüm forumda va bir arkadaş eklemiş yani premium sürüm indirin sınırsız kullanın ayrıca televizo ve diğer bir ton uygulama var..
  9. Gargamel

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Büyük adamsınız hocam çok teşekkür ederim. uygulama elbette böyle tam sürüm beş farklı m3u dosyası yükledim biri hariç diğerlerini açtı yanılmıyorsam her dosyayı açmıyor ama sonuç olarak böyle daha güzel çünkü fazlasıyla m3u dosyası yüklüyoruz bilindiği gibi normal test sürümünde sadece bir tane...
  10. Gargamel

Piranha klavye kopyala yapıştır nasıl yapılır

Yok ben sadece Android tv box için kullanıyorum. Teşekkür ediyorum.
  11. Gargamel

Sorunu çözdüm arkadaşlar yardımcı olmak isteyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Çözüme gelince kopyalamak istediğim adrese çift tıklayıp işaretledikten sonra Tab tuşu ile kopyaladım ardından yapıştırmak istediğim yere ctrl ve v tuşu ile yapıştırdım oldu.
  12. Gargamel

Anlıyorum deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  13. Gargamel

Anlıyorum öyle yaptım olmadı diğer ihtimalleri de denemem lazım inaktif olabilir ama yardım etmek istemeniz sonsuz teşekkürler sağolun varolun
  14. Gargamel

Anlıyorum cevabınız için çok teşekkür ederim. Fn tuşu diye bir tuşu var ise onunla aktif etmek gerekiyormuş diye de İnternetten okudum tekrar bunu ve sizin yazdıklarınızı denemem lazım. Umarım olur. İyi günler dilerim.
  15. Gargamel

Elimdeki piranha klavye var ve bir türlü kopyala yapıştır yapamadım Google ve yapay zekayada sordum denedim olmadı onlar da Ctrl artı C ve Ctrl v üzerine uzun basma kopyala yapıştır vs öneriyorlar ama olmadı bildiğim her şeyi her yolu denedim sonuç değişmedi bilen varsa yardımcı olursa...
  16. Gargamel

Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

Yok kardeşim gerekseydi yazardık herhalde..
  17. Gargamel

Bu linki Vavoo.to-2.m3u tivimate Veya diğer iptv playerlerle de televizo gibi ekleyip izleye bilirsiniz
  18. Gargamel

Bunun bir çok nedeni olabilir internet hızınız yetersiz kalıyor olabilir kullandığınız iptv player tv box'sunuz ve benzeri nedenler etki edebilir
  19. Gargamel

Ekledim oldu izliyorum . Çok teşekkürler sağolun varolun. Her şey gönlünüzce olsun.

Geri