Arama sonuçlarınız

1. A

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

aslında böyle yapan bulmak için bir uygulama olsa ne güzel olurdu ama imkansız gibi zor böyle insanlar bitmez ama bunlar yüzünden sizin gibi güzel insanlar hep olacak siz sakultah hocam ve forumda isimleri yazmadım o kadar degerler insanlar var ki sadece kısa ve öz birşey yazayım allah sizin o...
  2. A

NBA playoff lar icin SSport acilmama sorunu

evet bu göruntu dun beri malesef bende devam ediyor
  3. A

Öneri Real Madrid - rayo vallecano 4K

guncel adres varmı sürekli video gibi geri sarıyor eline olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ricam sizlerden arkadaşlar
  4. A

Film sitelerinden m3u çekmek

yok belki vermek isterseniz diye söyledim tabiki son karar sizin en iyisi hangisi onu yaparsınız dilerim forum ve kendiniz için şimdiden tesekkur ederim olumlu cevap ve olursa ilerde vereceğiniz emekler için tekrardan
  5. A

Film sitelerinden m3u çekmek

bende isterim özelden sakınca yoksa rectv film ve dizi içerik olarak hayır demem yardımcı olursan tesekkur ederim iyi niyetiniz için tesekkur ederim kendi adıma
  6. A

Tod un kendi sayfasından m3u linki oluşturmak mümkün mü

bu normal üyemi olmak lazım yoksa uyeliksizmi veya ücretsiz üyeliğim var onun uzerinden açarmı kusura bakmayın bilen birisi yazarsa konuya sevinirim
  7. A

Öneri Kodladığım En İyi Türkçe İçerik Uygulaması: TV Box & Mobil Cihazlar İçin Beta Aşamasındaki Uygulama

sizin uygulamasa test etmek isteriz burda hocam o zaman özelden veya burdan isterseniz paylaşırsınız
  8. A

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

ne güzel sizin gibi güzel insanlar var sizden ve eklenti günceleyen herkesin eline kolun saglık sinetech ailesine tesekkur ederim kerimmkirac gibi güzel insanlar tanıma fırsatı oldu
  9. A

CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

yeni tv almak şart olmuş desenize sizin tv baya baya can çeke çeke yanmış :=)
  10. A

CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

Latte hocam sizden bir eklentiyi repo veya cloud eklencek bir eklenti düşünmek istemiyorum çunku yaptınız destek kadar onlarda çok çok iyi olacağını biliyorum kim bilir belkide vardır :=)
  11. A

Öneri Bei**sport 1-2-3-4-5 Kaynak Yayın

sanki konu ticaret kayıyor gibi his ediyorum
  12. A

olsun böyle güzel insanlar iyiki varlar sizin gibi degerleri insanlar bu ortamda bulmak zor gerçekten bu konuda sinetech çok çok tesekkur ederim sizin gibi degerleri insanlar bir arada burda buluşturdu için
  13. A

demek forumda veya forumdan tanıyanlar sayesinde olabilir fikirmci tek kelime kekik akedemi benim gözumde 1 numara iyiki bu forum sayesinde sizin gibi insanlar tanıdım (patr0nTv)
  14. A

Seyirturk

dilerim vardır beğendim bir uygulama bakalım yardımcı olacak kimse çıkacak mı
  15. A

Öneri M3u Web Editörü by Latte

bir söz vardır Latte Hocam körun allahtan istedi bir göz allah ona iki göz verir gibi olduk emin olun çok çok güzel tasarım ve işleyiş olarak harika bir iş çıkarmasınız genelde m3u8 yapanlar için çok çok güzel birşey eliniz kolunuz tekrardan dert görmesin iyiki sizin gibi güzel insanlarımız var...
  16. A

Öneri M3u Web Editörü by Latte

eliniz kolunuz dert görmesin tesekkur ederim bu kadar guzel bir uygulama için kendi adıma size tekrardan
  17. A

Yardım ozel linkler geliyir

tesekkur ederim kasma takılma yoksa bende almak isterim
  18. A

merhaba nicktoons turkiye arıyorum

merhaba arkadaşlar konu başlığında yazdım gibi eline olan varsa burdan veya özelden yolarsa sevinirim uzun süreli saglıklı bir url arıyorum şimdiden yardımcı olan herkese tesekkur ederim nicktoons tr turkiye
  19. A

Öneri IPTVSevenler M3u

geçmiş olsun rabim saglık sihat versin dilerim tekrardan Memetcandal hocam
  20. A

Duyuru Youtube Kanalımızı Geri Aldık!

tekrardan hayırlı olsun emek ve hizmet için tesekkur ederim tekrardan

Geri