Arama sonuçlarınız

1. neos11

⚡ Togg Kampanya - İlk Arabam Yerli Otomobil Aile Destek Programı 🚗

Togg eskidi ikinci eli kötü. Şu an sıfır almak anlamsız ve büyük hata. Satışlar azaldığı için Kampanya yapıyorlar. Çok çok daha iyi seçenekler var artık togg biteceği zamana çok yaklaştı. Chery e satılır . Volvonun ex modeli geliyor 1.950.000 TL fiyat.
  2. neos11

Bilgin Tv Tarafımca Modlanmıştır

Artık böyle bir uygulama yok yapımcısı uygulamayı kapattı. Uygulama yüklenmez ve çalışmaz.
  3. neos11

iPhone Hakkında

Düz model alacaksanız 15 yerine 16e mantıklı. Ben ikisinide almam o fiyata daha üst donanım özellikli 13 promax alırım. Tercih sizin.
  4. neos11

iPhone Hakkında

Hazır konu açılmışken iphone dan şu an düz 15 veya 16 alacağınıza 13 promax gibi mükemmel stabil sorunsuz chazı alın derim. Sonuç olarak 12 ve 14 serilerinden uzak durun. 13,15,16 lara yönelin. 15lerde de 17 sürümle geldiği için bir çok sorun vardı hepsi yazılımsal çünkü type c giriş...
  5. neos11

iPhone Hakkında

14 kesinlikle alma 14 de kronik şarj almama pi sorunu var . Ben sorun yaşamadım vs diyenler olabilir benim genel cihaz servis başvuru kayıtlı sayı oranları ve işin mutfağında olan bazı dostlarımdan aldığım bilgidir. 15 lerde ısınma sorunu 14 leri satmak için hemen öne sürülen bir bahane...
  6. neos11

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

rot var gibi bir çok işlev kısıtlı müdahale izni vermiyor. Gömülü ana yazılımlar, hiremcodaki gibi root switch başlığı yok
  7. neos11

Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Bu gün aradım tüm sorunları ve nasıl çözülebilir hepsini teknik deatek çalışananına not aldırdım. Yazılım birimine ileteceğim dedi. Beklemedeyim.
  8. neos11

Bende iade oluşturdum fakat fiyat özellik iyiydi biraz bekleyeceğin. Yarın fobem ışık elektronik tekrar arayacağım buradan bilgilendirme yapacağım.
  9. neos11

Hayır . Live tv güncellemesi değil. Sistem güncellemesi sorun yarattı. Geri alınamaz. Live tv 1.6 alınsada aorun aynı. Live tv şu anki 1.6 1.9 2.0 vrrilen bu sürümlerde aynı hatalar devam ediyor. Genel siatem yazılımında güncelleme yapılmalı.
  10. neos11

Aleyküm Selam , Servisler cihazı görmedik bile diyorlar. Bu gün fobemi aradım telefonları açmıyorlar. Sorun tüm cihazlarda var tuner için bızuk yazılım sorunu. Ürünü alır almaz çalıştığındaki yazılım da sorun yoktu YEREL GÜNCELLEME yapınca uydu bozuldu. Live tv apk 2.0 test işe yaramıyor...
  11. neos11

Yeni verlen live tv test 2.00. Güncellemeside işe yaramıyor UYDU YAYINI İZLENMİYOR. FOBEM yetkilileri düzgün güncelleme verin lütfen.
  12. neos11

Dreamstar nova

Evet yapılabilir güzel paylaşım. Bu arada Sinetech youtube da sizin kulağınızı çınlattı next minix sahte cihaz videosu.
  13. neos11

Son uzun testlerimi yaptım herşey harika cihaz ana menü geçişler çok seri ve çok hızlı. Takılma donma yok. ACİL DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUN; uydu alıcı yazılımı hatalı live tv test apk de uyumsuz hatalı. Kasma donma senkron sorunıları. Uydu yayın izlenmiyor. Acilen yazılım güncelleme gerekiyor.
  14. neos11

Dreamstar nova

Şuanki fobem vision hibrit cihazı bu günde test ettim ana menü geçişler harika çok hızlı donma takılma yok. Kumandası bluetooth bağlantısı yapıldığında çok seri. Fakat şu an tek sıkıntı uydu alıcı yazılım bozuk uyumsuz hatalı , donma takılma ses görüntü senkron hatalı. Bayramdan sonra...
  15. neos11

Dreamstar nova

Kesinlikle nova . Daha yeni işlemci ve jenarasyon
  16. neos11

Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Hiçbir işlem yapılmazken 15 dk sonra kapansın ayarı yapın . Cihaz tamamen kapanmaz uykuya geçer fazla enerji harcamıyorlar. Bu tam kapanma konusu yerli markalar hiremco ve next cihazlarında var onlar yazılım içine koyduruyorlar ve cihazlarına kızılötesi alıcıda koyduruyorlar. Kızılötesi alıcı...
  17. neos11

Nextstart 4K Pro acilma sorunu

Maaleaef yazılım güncellemesi gerekiyor ağurlık var, uygulama açmak için tuklayınca geç algılama geç açma vs var. Güncelleme gelir beklemek gerekiyor.
  18. neos11

Cihazda bluetooth kısmına gelip cihaz ekleme diyoruz kumandanın ev sembolü ile geri tuşuna aynı anda basıp belkliyoruz KUMANDAMIZIN ADI Remote T2S seçip bağlan diyoruz. Bu şekilde kumanda sorunu olmuyor çünkü ilk adımda kızıl ötesi ile kumanda çalışıyor cihaza tutup çalışıyordu. Kumanda sorunu...
  19. neos11

İyi Bayramlar Sinetech Ailesi

İyi bayramlar. Sağlık ve mutluluk temennisiyle herkese sevgi ve saygılar.
  20. neos11

Belirttiğiniz cihazlar daha iyi yeterli. Bu cihaz lisanslı değil hataları var yazılım düzeltilmeli.

Geri