Arama sonuçlarınız

1. RedbaroN

Vavoo.to M3U URL Bol Alternatifli

Listeyi m3u dosyası eklenebilen herhangi bir pc uygulaması marketten indirerekte aynı verimi alabilirsiniz.
  2. RedbaroN

Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

Evet bu vavoo.tv kaynaklı. Bazı telefon modellerinde ekran bu şekilde kalıyor. Farklı bir konuda m3u sunuda paylaştım. Oda sizin için faydalı olabilir. Kodi içerisine bir eklentiyle gömebilirsiniz.
  3. RedbaroN

Merhaba, Yapanlardan yapamayanlar için destek vermelerini rica edeceğim. :) Bilerek anket açtım yapanı yapamayanı görelim. Bende bu postu paylaşırken silip sıfırdan kendim kurarak denedim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İleride belki bu konuyuda @Sinetech hocamız bir videoda nasıl...
  4. RedbaroN

YOUTUBE'DA Yasaklanan Video! Sınırsız VAVOO

Hocaların hocası videoyu yeni izleyebildim. Çok teşekkürler :)
  5. RedbaroN

Uygulamasını da Premium kullanmak isteyenler için ilgili konu linkini buraya bırakıyorum. Vavoo.tv - Premium
  6. RedbaroN

kota aşıldı diyor acil yardım

Mailinizden çıkıp tekrar giriş yaparak deneyiniz. Cacheleri temizlemeyide unutmayınız.
  7. RedbaroN

Selam Sinetech Ailesi, Vavoo.tv uygulamasını Premium yapıyoruz. Öncelikle linkte bıraktığım dosyayı indirmemiz gerekiyor. Vavoo.tv Rar dosyası indikten sonra sırasıyla iki APK dosyasını yüklüyoruz. ES File Explorer Pro versiyondur. Tercihinize kalmış farklı uygulamalarda...
  8. RedbaroN

Hocaların hocası bu karışık geliyor diyenler olursa şu sürümde full kullandırırız.
  9. RedbaroN

Güne bir müzik bırak

Bende paylaşmadan edemedim :) Baştan sona resital ✨ +
  10. RedbaroN

Mesaj gelen her linke tıklamayın!

Aynen öyle 🤣
  11. RedbaroN

Mesaj gelen her linke tıklamayın!

Fishing günümüzde çok yaygın maalesef :ninja:
  12. RedbaroN

Amd vs Intel hangisi tercihiniz?

Ön saflarda yerimizi alalım :)
  13. RedbaroN

İndirim Bitti HY300 Pro Android 11 Projeksiyon Cihazı 1.549 TL

Şuan Hy350 modelinden maçı seyrediyorum. İlk defa tecrübe edecek kişilere mutlaka öneriyorum.
  14. RedbaroN

Masaüstü PC'de Wireless Adaptörü olmadan telefon ile USB'den internete bağlanma

Selamlar, Bu konuyu eminim çoğu kişi biliyordur. Lakin yeni duyacaklarda vardır. Faydalı olması adına paylaşıyorum. Çok kullanmadığımız için zamanla bu özellikler unutuluyor. USB kablosu kullanarak tethering bağlantısı kurma USB kablosu kullanarak telefonunuzu masaüstü PC'nize bağlayın...
  15. RedbaroN

IPTV Özel Kategori

Kesinlikle 👍
  16. RedbaroN

TR'nin en iyisi

bit.ly/sinetech6128 bu linkte bir sorun yok çalışıyor.
  17. RedbaroN

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

11 de çalışmadı :( Para verilip kurbana girer gibi ortakta alınabilir :) Biz bu yola başvuracağız gibi.

Geri