Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
reis her hangi bir donma ypamadi simdilikk pars tv ye test olarak ekledim 10 dk izliyom bi sorun cikarmadi
4k yazan 8 k yazanda gayet basarili reis bi sorun cikratmadi
aga siz daldaki kuşu görüyorsunuz vergilendirilmis kazanc kutsal deyip her turlu pislige musade edenlerin sucu yokmu maçların oyuncu degisim tabellarinda bile nesine.com yaziyo veya bir cok stadin reklam panolarinda idda tutur.com yani bunlar vergi veriyo diye haşa haram olan helalmi oldu bende...
oyle degil link olarak gorunmuyor kod olarak cikti bende
bak bu inat tv internet sayfasi diye cikan site yayini
https://t6co.32ufajdjfnsa32.workers.dev/list/yayinstar.m3u8
refere olmadan izlenmez
Arkadaşlar platform kanalları yayınlayanlara 50.000 lira para cezası 5 senede hapis cezası netleştirildiği için ne satar apk'mızda paralı platform spor sinema veya belgesel kanalları kaldırılmıştır yani kimse kusura bakmasın biz para ile satmıyoruz ve onun için de karşılığını almadığımız bir...
dostlar bana tabiicocuk tv linki lazim bunu buldum ama calismadi ustalardan biri bulup paylasa bilirmi
h-ttps://rfw2clwss2go9glm.medya.trt.com.tr/out/v1/trt-tabiispor/tabiicocuk/trt-tabiicocuk-hls-drm/trt-tabiicocuk.m3u8
hadi bakalim beyler bugune özel sadece skor tahminlerini alalim bakalim aramizda kimin ön sezgileri kuvetli mac bityimi ustalar konuyu kapatirlar
BJK 3 FB 1
iptv extrema bunda epg yi kapatirsan 50 mb dosyayi bile 1dk gibi kisa surede yukluyo ve ultimate iptvplaylis loader bundada ayni epg kismini kapali tutarsaniz bu daha hizli yukleme yapiyo ben sirf bu sebebden televizoyu github linkleri icin tutuyom
buyur usta tam istedigin gibi tr ve dunya kanallari ve duzenli olarak kendini guncelliyor iyi seyirler dilerim
ÖNEMLİ NOT parali platformlar yoktur sadece legal icerikler mevcut
https://eviptv.com/m3u8/HasBahCa_IPTV.m3u
hangi site oldugu bilinse belki bi tarif yapilir ama filim sitesi bile olsa sonsuz diye bisey yok adam sunucuyu kapattimi her link mort olur gittigi yere kadar kullanilir