Arama sonuçlarınız

1. parstv

Öneri Pars iptv apk (efsane oldu)

Yeni gorselimiz hayirli olsun saat tarih disko isikli hosgeldiniz eklendi gorsel olarak guzel oldu aklimiza baska eklenti gelirse ekleriz veya olmasini istediginiz eklenti ana menude
  2. parstv

buda vip iptv bolumu bizde calismayan yayinim işi olmaz
  3. parstv

bu kablo web tv bolumu
  4. parstv

bu tabi bolumu
  5. parstv

tamami reis gorsel olarak her bolumun resmini isterseniz teker teker atarim
  6. parstv

aga vavoo da sorsun bir sekilde izleniyor ama sanorim bagzi internet saglayicilarinda sorun var
  7. parstv

tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim...
  8. parstv

uygulama guncellendi efsane oldu şahane kodlam ile kesintisiz tv keyfi
  9. parstv

Kablo net kanalları yayın m3u8

aga en stabil agirda olsa devamli olan link tum listeyi parstv ye tek tek eklemistim url degisince tek tek silmek zor oluyo ins sabit linke gecince tekrar eklerim cunku hemen mesaj geliyo yayinlar gitti diye
  10. parstv

Ses var Televizyon görüntüsü gelmiyor

cihazinin led isiklari yanmis reis sana tamirci yolu göründü
  11. parstv

Televizo full türkçe 1.9.6.50 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

https://pixeldrain.com/u/7CtmKhbs reis bu daha yeni bunu ekliyeydin buda prenium surumj 1.9.7.44 en son surume en yakin bu
  12. parstv

Kurbanlık Baktınız mı ? İllere Göre Kurban Fiyatları

biz memlekette aldik 150bin tl ye 4 kisilik
  13. parstv

X GRUP -TVX+ YAYINDA

reis eline saglik gorsel olarak guzel canli tv bolumude iyi lakin filim bolumune girince cihaz kilitlenip kaldi
  14. parstv

Kablo net kanalları yayın m3u8

eline saglik kardesim 10 numara oldu valla bu
  15. parstv

Öneri Selçuk Sports M3U listesi

aga bende calismadi sanirim buda televizo apk yi istiyor
  16. parstv

TVX

bizim cihazda çalismadi rodlu diye normalde netflix in orjinali bile calisirken lisansli olmasina ragmen rod engeli cikti neyse beklicez artik
  17. parstv

MKVOD değişik ve güzel bir program

bundan 10 yildan fazla olmustur bu programda beninde portalim vardi mariousta diye acmistik zamaninda o dönemler iptv olayi daha yeni yeni cikiyordu ekledigim iceriklerde lig tv var diye 3/5 ay kadar kaldi sonra portali kapatilar okinoflu usta vardi ozamnlar yardimci olumustu bize
  18. parstv

CINE10 TV HAKKINDA

aga sen yazilanlari okumuyormusun en azindan ilk mesaja bi bak niye konu acilmis
  19. parstv

Öneri Sakultah spor M3u listesi

hosting olmadan olmuyormu vavoo nun hazir ceken listesi var bu olurmu h-ttps://rideordie.serv00.net/iptv/vavoo/tr.php

Geri