Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni gorselimiz hayirli olsun
saat tarih disko isikli hosgeldiniz eklendi gorsel olarak guzel oldu aklimiza baska eklenti gelirse ekleriz veya olmasini istediginiz eklenti ana menude
tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim...
aga en stabil agirda olsa devamli olan link tum listeyi parstv ye tek tek eklemistim url degisince tek tek silmek zor oluyo ins sabit linke gecince tekrar eklerim cunku hemen mesaj geliyo yayinlar gitti diye
bundan 10 yildan fazla olmustur bu programda beninde portalim vardi mariousta diye acmistik zamaninda o dönemler iptv olayi daha yeni yeni cikiyordu ekledigim iceriklerde lig tv var diye 3/5 ay kadar kaldi sonra portali kapatilar okinoflu usta vardi ozamnlar yardimci olumustu bize