Arama sonuçlarınız

1. B

Windows 11 | Tüm Sürümler Güncel | x64 | TR | TPM Fix

Bu site bir dönem Download'a kapanmıştı. Alternatif olarak indirilebilir..
  2. B

Turbobit harici GoFile ve pixeldrain iş görür
  3. B

Windows 11 AİO | x64 | TR | TPM Fix MART 2025 Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix Türkçe 23H2 Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix
  4. B

Windows 10 | Tüm Sürümler | 22H2 | Türkçe 18 in 1

Windows 10 AIO 22H2 | Türkçe 18 in 1 | Mart 2025 Windows 10 AIO 22H2 (((Alternatif))) Windows 10 AIO 22H2 (((Alternatif))) Windows 10 AIO 22H2
  5. B

TLF sürümünü yüksekte bilirmiyim bukonu da bilgisi olan var mı

Merhaba Telefon ve marka modele özel custom roomlar var eğer telefonun var ise deneyebilirsin. Bazı riskleri göze alman lazım (Bluetooth,NFC, Kamera) gibi bazı sistem yazılımlarında sorun yaşayabilirsin. LineageOS
  6. B

Yardım Microsoft Office Craxkli sürüme ihtiyacım var

Merhaba Microsoft'un çıkarmış olduğu en güncel MSDN sürümü iso dosyası olarak indirilebilir. Kurulum yapıp yine aynı program içerisinde bulunan KMS ile aktif edebilirsin. Microsoft Office Products Downloader 2.0 | Online İnstaller
  7. B

Öneri 🎮 GTA 5 Enhanced güncellemesi PC için çıktı ve yüz binlerce oyuncu oynamaya başladı 💻

Merhaba Alternatif olması açısından >>> İndirme Linkleri <<< Gta 5 Enhanced Link1 Gta 5 Enhanced Link2 Gta 5 Enhanced Link3 Torrent
  8. B

WİNDOWS LİSANSLAR

Merhaba Satılan Dijital lisanslar bilgisayarı bir kere etkinleştirir. Format attıktan sonra tekrar etkinleştirmek istediğinizde etkinleştirme yapmaz. Eğer çok format atan biri değilseniz dijital lisans alın eğer sürekli format atan biriyseniz almayın. Windows 10 Dijital Lisans - Windows 11...
  9. B

Microsoft Office Products Downloader 2.0 | Online İnstaller

Microsoft Office Tüm Sürümlerini bulunduğu aracı Ücretsiz şekilde indirip kullanabilirsiniz. Sürümlerin tamamı Microsoft un kendi sunucularından çekilerek indirme imkanı sağlanmıştır. .İso içerinde X64 ve X86 bir arada verilmiştir. Orijinal iso kalıplarıdır. Sürekli olarak güncel sürüm indirme...
  10. B

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Merhaba Projectivy Launcher tarzında program kurarsanız sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.
  11. B

Merhaba MSDN kurulum yapılırken donanım uyumluluğu gerekiyor. Ama paylaşmış olduğum sistemde TPM ve benzeri bir çok kontrol kaldırılmıştır. Kurulum yapabilirsin.
  12. B

Uygulamayı ana ekrana ekleme sorunu

Merhaba Alternatif olması açısından uzun zamandır kullanıyorum. Projectivy Launcher 4.54 + 4.60 Premium
  13. B

Tvx pro

Merhaba Konu Linki buradan iletirsen gerekli cevap verilir.
  14. B

Yardım Pc’yi tam anlamıyla tvye çevirme

Merhaba Konu Linki burada eğitim videoları var. Buradan takip edebilirsin. Kurulum yaptıktan sonra wellbox Sesli Komutlu Kablosuz 2.4g Air Kumanda ile bilgisayar usb'sine takarak kumanda edebilirsin.
  15. B

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Merhaba 5.6.6 da sinema izle sekmesinde hit2024-2025 vardı 5.6.7 de sadece 2024 var 2025 yok eklenecek mi?
  16. B

Forum üyeleri hangi TV Box'u Kullanıyor?

Merhaba NPO Hk1 Rbox W2 4gb Ram 64gb Dahili Hafıza 4k Ultra Hd Android Tv Box tek eksiği kumandası air olsaydı çok daha iyi olurdu.
  17. B

Kendim indirdim ve Wmvare ile kurdum sorun yaşamadım. Nasıl bir sorun yaşıyorsun yada hangi linkte bu uyarıyı alıyorsun.
  18. B

Windows 11 AİO | x64 | TR | TPM Fix ŞUBAT 2025 Türkçe 24H2 Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix --------------------------------------------------- Türkçe 23H2 Windows 11 İndir Fix (((Alternatif))) Windows 11 İndir Fix...
  19. B

Windows 10 | Tüm Sürümler | 22H2 | Türkçe 18 in 1

Windows 10 AIO 22H2 | Türkçe 18 in 1 | ŞUBAT 2025 Windows 10 AIO 22H2 (((Alternatif))) Windows 10 AIO 22H2 (((Alternatif))) Windows 10 AIO 22H2
  20. B

✅ Market Fiyatlarını Anlık Olarak Karşılaştırmanızı Sağlayacak "Market Fiyatı" Sitesi Resmen Kullanıma Açıldı⭕

Bunu yeni gördüm çok bir çok siteyi tek tek gezmekten kurtardı. :)

Geri