Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ha pardon bu kişi benim konuya cevap verdi sandım kusura bakmayın şimdi baktım benim konular üstte çıkmıyor özellikle kendi konumda bahsedilmesini istiyorum oraya yönlendiriyorum ama kimse oraya bakmıyot bende fevri davranıp mesaj a direk cevap veriyorum
Benzer şeyler kodi ve cloudstram gibi oynatıcı hepsi diğerleri size hitap ediyorsa devam edin biz bu konuda toplanıp cloudstream ve kodi üzerine gelişmeye çalışıyoruz
Vavo zip dosyasına baktım Python 2 ile yazılmış eski kodi sürümü yeni eklentiler kurulamaz ve bundle süresi bitince vavo APK bir işe yaramaz kodi OMEGA devam edin ve buna eklenti geliştirilmesi için çabalıyorum bakınız kodi demand eklentisine bunu türkçe yapan python3 bilen bir baba yiğit lazım...
Jasi patcher lucky patcher gibi programlarla premium özellikleri açabilirmiyiz tivimate gibi bir program var sparkle Tv fakat mod apk kurdum hepsinde telegram mod kanalı çıkıp duruyor bende uygulama odexlemek istiyorum
Kodiye adam akıllı Pvr istemcisi eklentide bulayım sorun M3u dosyalarında değilmiş tamamen kullanılan M3u istemcisi programlar eklentiler sorunludur tivimate indirdim sorun çözüldü
Herkese o videoyu izletmek için and içtim diyorsun resmen Ahmetli ;))
Başkalarının konularını yine seyir türk konusuna çevirmekten başka bir işe yaramaz.
Reiz soran insanlar çıkıyor plex ve jellyfin enby kullanmayı bilmiyorum daha zor onlar terminal falan kullanıyorsun bunda arayüzle...
Abi zaten PC de kodlama yaparken arayüz kodlamak zor yanı gitsinler her cihaza program derlemeye çalışacaklarına kodiye eklenti gelse iyi olur PC yi android TV hybrid Tv mıdır nedir ona dönüştürüyor M3u ekliyorsun simple TV PVR denen zımbırtı eklentiyle dizi flim TV izleniyor 2003den beri halen...
Hocam bu benim kodi programının kayıt hali eklentiler hazırlanıp aktif edip çalışması lazım olmuyorsa manuel videodaki bahsedilen eklentileri kurun yalandan 2 bişi düzenliyorsun oluyor böyle kodide maç eklentisi bilmiyorum ya birde PC de mecburiyetten kullanıyorum sparkle Tv gibi tivimate gibi...