Arama sonuçlarınız

1. cine10tv

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Dostum açmıyor ise vpn deneyin lütfen açar
  2. cine10tv

Teşekkürler. 1 vpn deneyin . 2 bakıyorum belki iptal olmuştur
  3. cine10tv

türktelekom ise vpn ile dene dostum tek sorun o olur bu arada o kısmı yenilicem
  4. cine10tv

eski sürüm varsa silin Driver yenisini indirin. arabelleiği temizleyin. sonra yeni apk kurun düzelir dostum
  5. cine10tv

Teşekkürler Dostum iyi niyetin için
  6. cine10tv

özelden cevap verildi
  7. cine10tv

https://drive.google.com/drive/folders/1ejZhD3wZ4F9irjFNI_GwfOoM62g3ewLG indir dostum
  8. cine10tv

Arabelleiğiniz temizleyin bir önceki sürümü silmeden yükleme yaptınız sanırım. Yoksa öyle bir gün açık bir gün kapalı değil. Yüklerken eski sürümü kaldırın arabelliği temizleyin sonra yenisini yükleyin
  9. cine10tv

Uygulamayı silin. Sinetech Driver dan yenisini indirin arabelleği temizleyin ve kurun sorun kalmaz
  10. cine10tv

Merhaba-- Ara kısmı anasayfadan arama Ücretli İPTV bile yok yapılmaz . Sebebi içinde Binlerce kanal var bu sistem aramaya başladığı zaman Ya sistem çöker yada donar yada çok bekler. İşte bu sebep ile Anabaşlıklar yapıldı zaten. Spor Sinema v.s Siz ne izlemek istiyorsunuz ? Sinema girin içine...
  11. cine10tv

Teşekkürler ( izin vermiyorlar insanlar ) İllaki bir laf söylicekler başka ları ile kıyaslicaklar v.s v.s Bilgisizlik ( CAHİLLİYET)
  12. cine10tv

VALLAHİ BIKKIM. Gereksiz insanların gereksiz LAF ları insanı bezdiriyor. kendine Hayrı yok burda laf atmaya bayılıyorlar Sadece bana değil Diğer uygulama üreten yada Paylaşım yapan insanlara . laf atmayı Çamur atmayı çok seviyorlar. ÇAMUR atma git arkana bile bakmaa.
  13. cine10tv

Teşekkürler. Bir sorun olursa Buraya yazmanız yeterli
  14. cine10tv

Selam ne alaka dostum. iptv isteyenlere Destek oluyoruz Yardımcı oluyoruz. Uygulama Açık ve Bedava Devem ediyor .Senin bu tavrın niye. İnat satış yapmıyor mu ? İsteyene yapar . Zorlamı veriliyor Saçmalamayın Lütfen
  15. cine10tv

Merhaba Dünta Listesi var ama % 40 çalışıyor genel olarak ve ben bu şekilde olmasını istemiyorum o yüzden eklemiyorum. Binlerce kanal var tek tek analiz yapm imkanım yoko yüzden emin oldugum sağlam ülkelerin Kanallarını ekliyorum
  16. cine10tv

Merhaba Telegram yok galiba sizin .Aynı yerden yeni APk İndirin esisini silin Düzelir .
  17. cine10tv

5.6.7 Menüler geliyor ise Doğru. Sorun yok
  18. cine10tv

Yabancı Spor kanalların Çoğu sabit yayınlar İPTV değil bu yüzden sabitledim. Dostum Panel 1-2-3 ve 4 Web den çekilen yayınlar . Bu aradalar o Kanalda maç oldugu için yayıncılar onu yayınlar. Şuan zaten mor1 de maç yok. Suan diğer 2 panelde zaten mor 1 açık. Sorun yok . Üst ve Alt bar kaldırdık...

Geri