Arama sonuçlarınız

1. M

SİZİN İSTEKLERİNİZLE YENİ UYGULAMA GELİŞTİRİYORUM (IPTV)

Yardımcı olabileceğim bir şey varsa iletişime geçebilirsin benimle ama çok bilgim yok sadece kullanıcı olarak tavsiye verdim
  2. M

Normal tv gibi düşün açıyosun direk kanal çıkıyo kumanda üzerinden kanalları değiştirebilirsin geri yapmadan kırmızıya bas diziler gelsin maviye bas filmler sarıya bas ( mor olmadığı için :) ) malum kanallar gelsin bu şekilde on numara olur diye düşünüyorum
  3. M

- açıldığında son kaldığın yerden başlayan uygulama yapabilirsin - kanalları tv kumandasından değiştirme özelliği olabilir - kanal sıralaması olabilir - eğer dizi film de ekleyeceksen kırmızı mavi tuşları için direk dizi ve filme atlama özelliği ekleyebilirsin - görselliğe uğraşıp...
  4. M

Iptv

Ultimate iptv pro dediklerini yapabilirsin
  5. M

Yardım KENDİ M3unu KENDİN OLUŞTURMA

Dizi bölümlerini ekledikten sonra onları bir canlı yayın haline nasıl getirip ekleyeceğim youtube da yapılan canlı yayınlar oluyordu ama bir çoğu kapandı bende kendim yapmak istiyorum
  6. M

Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu son olarak bir şey daha soracağım http://stream.tvcdn.net/haber/haberturk.m3u8 live.daioncdn.net/bloomberght/bloomberght_720p.m3u8 Gibi kanal linklerindeki daioncdn stream.tvcdn.net neyin adresi yani aramaya yazdığımda bunlar çıkmıyor bu linkteki yayınlar...
  7. M

Anladım , teşekkür ederim peki canlı kanal linklerini ekleme nasıl yapılır ayrıca bir kanal için birden çok url girilip çalışmayan olduğunda ona geçişi nasıl sağlanır , bu listeyi hazırladığımda dosya olarak alabiliyorum burada paylaşılan sinem3u tarzında url için illaki dropbox’a yüklememiz...
  8. M

Biraz araştırma yaptım zor bir şey değil ama nasıl yapacağım hakkında bilgim yok Canlı tv konusunda değilde dizi olarak ele almak istiyorum Atıyorum behzat ç dizisi bölümleri yükleyip o bölümlerin sürekli döndürülmesi ve m3u ya dahil edilmesi Bunu yapan veya nasıl yapılabileceğini bilen birisi...
  9. M

M3U STREAM TVCDN

Çok sorunsuz ve temiz çalışıyor o urlli kanallar bu nedir tam olarak bilgisi olan aydınlatabilir mi
  10. M

M3U STREAM TVCDN

Malum kanallar içinde var mıdır acaba
  11. M

M3U STREAM TVCDN

Bazı m3u larda stream tvcdn yazan url görüyorum tam olarak nedir bu yani nereden çekiliyor yayınlar
  12. M

14X M3ULİSTESİ

Televizio
  13. M

SMART İPTV PLAYER

Kumanda tuşu değişikliği , kanal sıralama ve arayüz iyi mi hızlı mı player
  14. M

SMART İPTV PLAYER

Kullanan var mı çok iyi diyorlar Pro vesiyon hiç yok 😀
  15. M

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

3 senedir kullanıyorum 280 sürümünü dizi film için olumsuz ama canlı tv için on numara
  16. M

TAVSİYE KATEGORİ SAĞLAM /SÜRELİ M3u

İyi yana yana aramaya devam et sen kardeşim bilirkişi sensin
  17. M

Eyvallah bunlar ve bunlara benzer linkleri düzenli bir şekilde kategori oluşturulsa daha iyi olur
  18. M

Buradaki Paylaşılan m3u dosyasını url şeklinde alma(soru)

Teşekkür ederim bir çok insan için yararlı olacak bu bilgi
  19. M

O tür listelerden birini 2 senedir kullanıyorum diyorum kapansada saolsunlar her zaman yükleniyor asıl mesela burada bulmakta kategoriye ayrılmalı yoksa gerçekten forum çok kullanışsız oluyor
  20. M

Kanka keklik gibi m3uları diyorum ben 2 yıldır anten takmıyorum hayat dan faydalanıyorum mesela

Geri