Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadım ellerine sağlık.
Paylaştığın 7 kod ve 1 ekli dosyanın birbirinden farkı var mı?
Televizo'ya " https://tinyurl.com/filmler-diziler " ekledim 11.000 kanal bir arada duruyor, ötekiler de kategori ya da görüntü kalitesinde bir değişiklik var mı?
Bende mi bir problem var çözemedim. Bugünkü adreslerin kullanıcı sayıları , tarihler çok güzel , kanallar geliyor ama hiç bir kanaldan Bilgisayarda Windows IPTV Player'den , telefonda ise Televizo'dan görüntü alamadım.
Ellerine sağlık , aman kendine dikkat et. 2 haftadır çok beğendiğim paylaşımların sahipleri kötü yorumlar yüzünden ya ban yedi ya da paylaşımı bıraktı. Sen kimseye takılma olur mu?
Sadece kendisinin başlattığı paylaşım dahilinde , birisinin yazdığı yorum için insanın GICIK olması bir ölçü olamaz mı? Ben insanların faydalanması , öğrenmesi için bir paylaşım yapıyorum ama O küçümsüyor , yardım istemeden yardım ediyor , bu yanlış diyor , ben bunu beğenmedim diyor , belki...
Adminlere ,@Adnan K. , @Akyol ve @Sinetech 'e bir rica ya da bir öneri :
Örnek olarak @DRAG10 'a yapılan saygısızca yorum ve küstahca üsluplara bir önlem olarak ; paylaşımı başlatan kişilere , kendisini rahatsız eden veya hakaret eden birisini sadece o konu için banlama hakkı verilebilir mi?